EHEIM THERMOPRESET VARMELEGEME 50 W
Varenummer: 4011708002209
 
DKK 199,95
DKK 159,96 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Akvarievarmelegemer
 • Eheim Thermopreset varmelegeme gør det nemt at holde vandets temperatur på 25 grader C, så akvariets beboer kan have det godt. 

  Dette Eheim varmelegeme er udstyret med en beskyttende plastikskal om varmelegemet, så dine fisk og planter ikke bliver brændt, hvis de skulle komme til at røre ved den. 

  Varmelegemet er meget nøjagtig, når det kommer til at holde vandtemperaturen på de 25 grader C. Et lille LED-lys er designet til at styre varmefunktionen samt tørsikringen. Du kan derved let se, om varmelegemet varmer eller ej.

  Oppe i toppen af varmelegemet sidder der en føler, der hele tiden måler vandets temperatur. Det smarte ved dette Eheim Thermopreset varmelegeme er, at den er designet til at slå fra, når vandet har nået de 25 grader C, men også hvis delen, hvor termostaten sidder, kommer over vandets overflade. 

  På den måde varmer den ikke løs og dine fisk kan fortsat nyde det tempererede vand. 

  Da varmelegemet er meget smalt, bliver det mindre synligt i dit akvarium. Det er heller ikke så langt, hvilket gør, at du kan bruge det i små akvarier.

  Det er også ganske nemt at sætte den i akvariet, da den har nogle medfølgende sugekopper, du blot skal fastgøre på glasset og på varmelegemet. 

  Varmelegemet er egnet til både ferskvand og saltvand.

  Tekniske data
  Længde: 168,5 mm
  Ø: 28,2 mm
  Watt: 50
  Volumen: 25-60 l
  Temperatur: 25 grader C

 • Dyregruppe Akvarie