Excel guinea pig 2kg
Varenummer: 30520020
Standard salgspris DKK 127,00
DKK 69,00
DKK 55,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Gnaverfoder
 • Et lækkert, komplementært foder til marsvin, der er højt på fibre og C-vitamin og rig på næringsstoffer. På grund af populariteten af ​​vores Excel Tasty Nuggets til marsvin, har vi tilføjet en ekstra smagsvariant til denne serie, som indeholder solbær og oregano, som marsvin bare elsker!

  Højt indhold af gavnlige fibre (36 %)

  Forhindrer selektiv fodring

  Høje niveauer af beskyttet C-vitamin

  *Med oregano for at støtte fordøjelsen

  Lækker solbær for ekstra smag

  Beriget med vitaminer og mineraler for at støtte øjne, hud og pels sundhed

  *Indeholder antioxidanter til at understøtte immunsystemet

  Vi håber, at dine marsvin nyder deres Burgess Excel marsvinefoder! Vi er så sikre på, at de vil, at vi tilbyder en smagsgaranti (også kaldet velsmagende!) på vores nuggets. Det betyder, at hvis dine marsvin ikke nyder deres mad, kan du returnere den til os for at få pengene tilbage.

  Husk, at hø og/eller græs af god kvalitet bør udgøre størstedelen af ​​dine marsvines kost og bør være tilgængelig til enhver tid. Marsvin bør også fodres med en lille portion Excel-klumper, lejlighedsvis Excel Nature Snack for at tilføje variation og tilskynde til følelsesmæssig berigelse, og en lille håndfuld bladgrønt hver dag. Frisk, rent vand skal altid være tilgængeligt. Tal med din dyrlæge for yderligere information.

  Hvis du i øjeblikket fodrer dine marsvin med müsli-stil, bør du gradvist overføre dine kæledyr til en foderplan baseret på hø og nugget over en periode på mellem 14 og 28 dage. Det kan du gøre ved gradvist at reducere mængden af ​​müsli og øge andelen af ​​nuggets, indtil de helt har erstattet blandingen.

  Sørg altid for, at du overvåger dine marsvines vægt for at sikre en sund vægt. Hvis du nogensinde er usikker, bør du søge dyrlæge.

  Analytiske bestanddele
  Nyttige fibre 31%, råprotein 17%, råolier og fedtstoffer 4%, råfibre 15%, råaske 6,5%.

  Sammensætning
  Græsmel, hvede, lucerne, majs, sojabønneskrog*, havrefoder, hi pro soja*, ærter, hvedefoder, umelassede sukkerroepulp, gær, sojaolie*, kalksten, monocalciumfosfat, dikalciumfosfat, salt, 5%-kedtesyrer. ), Solbær (0,1%), Oregano (0,06%).
  *Kan indeholde GM-materialer

  Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer
  Vitamin A (retinylacetat) 25.000iu/kg, Vitamin D3 (cholecalciferol) 2.000iu/kg, Vitamin E (dlAlphatocopherolacetat) 155 mg/kg, Vitamin C (L-ascorbinsyremonofosfat) 1.050 mg/kg. Kobbersulfatpentahydrat 28 mg/kg, Jod (Calciumlodatvandfri) 2,34mg/kg, Natriumselenit 0,22mg/kg, Ferrosulfatmonohydrat 133mg/kg, Manganoxid 16,1mg/kg, Zink39mg/kg 1.

  Teknologiske tilsætningsstoffer
  Tocopherolrige ekstrakter af naturlig oprindelse (E306) 100mg/kg.

 • Brand Excel