BHN CAVALIER KING CHARLES 7,5 KG
Varenummer: 3182550755368
 
DKK 479,00
DKK 383,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Royal Canin Cavalier King Charles Adult hundefoder er til den voksne Cavalier King Charles over 10 måneder. Foderet er et foder, der skal anvendes resten af hundens liv. Fodervarianten fra Royal Canin er specielt designet til at kunne give racen alle de nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, der sikrer, at hunden får det bedste grundlag for at blive mæt og føle sig tilpas.

  Cavalier King Charles er en rendyrket familiehund. Racen fungerer bedst omringet af sin familie/flok. En familiehund som Cavalieren har, som alle andre, tilbøjelighed til overvægt, hvis den ikke aktiveres nok. Foderet er derfor sammensat med 27% protein, L-carnitin, antioxidanter fra grøn te og vindruer, taurin, E-, A- og C-vitaminer samt Omega-3 og boragoolie. Vitaminerne og fedtsyrerne opretholder hudens sundhed og nærer pelsen, så den bliver glat og blank. 

  En lille hund som Cavalier King Charles  har et kompakt tandsæt. Racen har derfor en risiko for at udvikle plak og tandsten. Dette har Royal Canin dog taget højde for. Foderet har en unik form og konsistens, der gør det nemmere for hunden at samle foderet op og opfordrer den til at tygge det ordenligt og derved bindes kalcium i spyttet og mundhygiejnen forbedres.

  Vigtige fordele:

  • Med 27% protein
  • Opretholder immunforsvaret
  • Med vitaminer og fedtsyrer
  • Specialdesignet foder

  Royal Canin Cavalier King Charles Adult sikrer korrekt ernæring og bevarer din hunds almene velbefindende.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Small 0 - 10 kg
  Alder Voksen
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin