BHN GERMAN SHEPHERD 12 KG
Varenummer: 3182550715744
 
DKK 590,00
DKK 472,00 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Fra 15 måneder og resten af livet.

  Til denne unikke hund, som kan være både en vidunderlig partner og en "livredder", har Royal Canin igen udvidet grænserne indenfor viden om ernæring, for at imødekomme de krav til fordøjelse, led og immunforsvar, som Schæferen har.

  Garanti for optimal smag og duft German Shepherd 24 indeholder ingredienser af højeste kvalitet og eksklusive smagsstoffer.


  Forbedrer mundhygiejnen:
  Krokettens form og størrelse, som er udviklet i samarbejde med opdrættere, opmuntrer Schæferen til at tygge foderet.Dette frembringer en mekanisk børstning af tænderne, som modvirker plak. Kalkindekset kan derfor blive reduceret til 41%. De ekstra tilføjede kalcium kelaterede stoffer, gør at kalcium ikke kan omformes til plak og forhindrer opbyggelsen af tandsten. Kalkindekset reduceres derved til 73%.

  GERMAN SHEPHERD 24 hjælper mod slidgigt takket være:
  Synergieffekten fra Chondroitin sulfat og Glucosamin.
  En dosis forstærket med EPA-DHA fedtsyrer (Omega 3) fra fiskeolier, for at beskytte imod betændelsesmekanismer.

  Sikrer maksimal fordøjelsessikkerhed, takket være:
  Let fordøjelige ingredienser (hydrolyseret soja og fjerkræproteiner, ris og kopra olie).
  Tilføjelsen af MOS (Mannan-Oligo-Sakkarider), uopløselige mineralsalte og Omega 3 fedtsyrer, som vil beskytte fordøjelsessystemets slimhinder.
  Tilsætning af en bestemt kilde af gæringsfibre - roetrævler. Denne fiber er kun moderat gæredygtig, og vil derfor begrænse gæringsaktiviteten.

  Styrker immunforsvaret og modarbejder det oxidationsstress, som er skyld i celleældningen:Takket være synergieffekten fra antioxidanter og MOS, som stimulerer immunsystemet til at hæve niveauet af antistoffer og produktionen af hvide blodlegemer.

  Ingredienser:
  Ris, tørret fjerkrækød, animalsk fedt, vegetabilsk proteinisolat, majsmel, vegetabilske fibre, mineraler, hydrolyseret animalsk protein, vegetabilske olier (soja og kopra), roetrævler, fiskeolie, natriumpolyfosfat, hydrolysat af gær (kilde til mannanoligosakkarider), L-lysin, taurin, DL-methionin, L-tyrosin, hydrolysat af krebsdyr, ekstrakt af grøn te og vindruer (polyfenolkilde), hydrolysat af brusk, morgenfrueekstrakt (luteinkilde).

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Større end 26 kg
  Alder Voksen
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin