Brit Care Dog Show Champion 12 kg
Varenummer: 8595602510405
 
DKK 449,00
DKK 359,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Brit Care Dog Show Champion er et velsmagende fuldfoder, der skal få udstillingshunden i topform til næste hundeshow.

  Brit Care Dog Show Champion er et uimodståeligt hundefoder til udstillingshunden. Og det vigtigste for udstillingshunden er naturligvis en flot pels. Dette foder indeholder alle de rigtige ingredienser til pelspleje. Et højt indhold af essentielle omega-3 fedtsyrer velsigner din udstillingshund med en strålende og fornem pels, som både ejer og hund kan være stolte af. Biotin, jern og fedtindholdet i foderet plejer desuden både pels og hud for din hund.

  Brit Care Dog Show Champion hjælper din hund med at holde sig i topform til næste udstilling. Tørfoderets indhold af fedt og kalorier er afmålt, mens foderet er rigt på protein, der giver hunden vigtig næring. Proteinerne stammer fra laks og sild af høj kvalitet, der ikke bare smager fantastisk, det er også letfordøjeligt og en kilde til fiskeolie, der også hjælper med at pleje pelsen.

  Udstillingshunden behøver naturligvis ikke kun pleje til pelsen, men også til helbredet. Derfor indeholder Brit Care Dog Show Champion naturligvis alle de vigtige vitaminer, der hjælper hunden med at vedligeholde et stærkt og naturligt immunforsvar. B12 vitamin og folsyre er samtidig med til at støtte hundens hjertefunktion.

  Vigtige fordele

  • Rig på protein af høj kvalitet fra laks og sild.
  • Højt niveau af omega-3 fedtsyrer for at give udstillingshunden en strålende, fyldig og flot pels.
  • Tilsat kæmpenatlysolie, der hjælper med at holde pelsen ren og pæn.
  • Indeholder vigtige vitaminer, der styrker immunforsvar og helbred.
  • Afmålt fedtprocent og kalorieindhold.

  Brit Care Dog Show Champion hjælper din udstillingshund med at bevare en smuk og skinnende pels, som både du og hunden kan være stolte af.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Alle størrelser
  Alder Voksen
  Egenskaber Glutenfrit
  Smag Laks
  Brand Brit