HILLS ADULT MOBILITY MEDIUM HUNDEFODER 14 KG
Varenummer: 052742026138
Standard salgspris DKK 669,00
DKK 589,00
DKK 471,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Medium Breed med kylling er et fuldfoder til hunde af mellemstor race, som vejer 11-25 kg. Det er typisk hunde som Bulldog, Border Collie, Sibirisk Husky og Breton. Foderet gives til voksne hunde fra 12 måneder til 6 år. Efter 6-års alderen begynder senioralderen at melde sig, og der bør man skifte til seniorfoder. 

  Mellemstore hunde er kendte for at have masser af energi og de bruges ofte som arbejdshunde. De lever gerne et liv med fysiske og mentale opgaver, som kræver at hunden får det rigtige foder. Disse hunde elsker udendørs udfoldelser, men fungerer også godt hjemme hos en rolig familie. 

  Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Medium er sammensat så hunden sikres den mest optimale ernæring, som er med til at bevare din hunds immunforsvar. På den måde får hunden de bedste betingelser for at nyde sit hundeliv. 

  Mellemstore hunde er mere disponerede for ledproblemer end mindre hunde, ganske enkelt fordi de har en større kropsvægt. Ømme og stive led kan give din hund en meget ubehagelig tilværelse og gøre den mindre fysisk aktiv. Det ville være en alvorlig forringelse af hundens livskvalitet. Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Medium har et naturligt indhold af glucosamin og chondroitin som er med til at styrke sunde knogler og brusk hos den mellemstore hund.

  Foderets indhold af omega-3 fedtsyrer er med til at give hunden en sund hud og flot pels. Sunde fibre sørger for at optimere fordøjelsen og giver en regelmæssig afføring.

  Foderpillens form, størrelse og overflade er tilpasset store hunderacer. De store foderpiller er fristende for hunden at tygge på, og forhindrer samtidig hunden i at spise for hurtigt.

  Vigtige fordele

  • Fuldfoder med velsmagende kylling
  • Fedtsyrer holder huden sund og pelsen blank
  • Reduceret kalorieindhold mindsker risikoen for overvægt
  • Chondroitin og glucosamin beskytter brusk og led
  • Fiberberiget for god tarmflora

  Hill's Science Plan Adult Healthy Mobility Medium Breed med kylling er ernæringsrigtig foder til den voksne mellemstore hund og er med til at give hunden et sundt og godt hundeliv.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Medium 11 - 25 kg
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Hills