HILLS ADULT SMALL SENSITIVE HUNDEFODER 6 KG
Varenummer: 052742025414
 
DKK 429,00
DKK 343,20 ekskl. moms
Bought together with this product
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Hill's Science Plan Sensitive Stomach & Skin Small & Mini Hundefoder med kylling er et nøje tilpasset fuldfoder til voksne hunde mellem 1 og 6 år. Kan anvendes til alle racer under 10 kg. Det er et fuldfoder til hunde med følsomme maver og/eller sart hud og er sammensat for at afhjælpe forskellige maveproblemer som urolig mave, løs mave og luft i maven. Anvendes også ved mat pels, hårtab uden for sæsonen og tør hud.

  Huden er hundens største og et af de vigtigste organer. Det står for ca. 10% af hundens vægt. Huden udgør en fysisk barriere mellem kroppen og den ydre verden, og har flere vigtige funktioner. Som barriere forhindrer den hunden i væsketab og holder huden hydreret. Et beskyttende lag af talg sikrer, at huden forbliver hel og smidig. Huden tjener endvidere som værn mod bakterier og svampe og beskytter mod fysiske skader. Huden bruges også som lagerplads for vand, fedt, vitaminer, osv. Endvidere giver nerverne i huden besked om temperatur, smerte, berøring, m.m.

  Hill's Science Plan Sensitive Stomach & Skin er lavet ud fra en formel med flere rene kilder og er særlig velegnet til hunde med tendens til irriteret og sart hud. Foderet er en unik kombination af næringsstoffer, som indeholder specifikke ingredienser som styrker hudbarrieren. Omega-6 fedtsyrer og omega-3 fedtsyrer er kendte for deres gavnlige virkninger på huden.

  Hundens mave-tarm system kan være særdeles følsomt, hvor både foder og ydre påvirkninger kan have indflydelse på omsætningen af maden. Skulle din hund have en følsom fordøjelseskanal, så kan det føre til en blød, ildelugtende og tynd afføring. Hill's Science Plan Sensitive Stomach & Skin er sammensat specielt til at optimere din hunds fordøjelse. Foderet er letfordøjeligt med en særlig fiberblanding, som gavner en sund bakterievækst i tarmene.

  Mange hunde er disponeret for ledproblemer. Dette kan forårsage alvorligt ubehag for din hund og en begrænsning af dens aktivitet. Vægten lægger pres på leddene og kan forårsage ømme og stive led. Hill's Science Plan Sensitive Stomach & Skin er sammensat til at styrke en sund knoglevækst hos hunde af alle racer. Et tilpasset protein- og mineralindhold sørger for dette. Glucosamin og chondroitin holder hundens led, knogler og brusk sunde. 

  Foderet anbefales ikke til hvalpe, drægtige eller diegivende hunde.

  Vigtige fordele

  • Forbedrer afføringskvaliteten
  • Letfordøjelige proteiner
  • Udsøgte fibre gavner fordøjelsen
  • Beskytter huden og pelsen
  • Velsmagende kvalitetsingredienser
  • Støtter hundens knogler, brusk og led

  Hill's Science Plan Sensitive Stomach & Skin Small & Mini indeholder ingen kunstige konserveringsmidler, smags- eller farvestoffer.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Small 0 - 10 kg
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Hills