HILLS MATURE LIGHT MEDIUM HUNDEFODER 14 KG
Varenummer: 052742026169
 
DKK 539,00
DKK 431,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Light med kylling er et fuldfoder til store seniorhunde, som vejer over 25 kg. Det gives fra hunden er 7 år og opefter. Det indeholder vigtige næringsstoffer som mineraler og vitaminer, og som er med til at give hunden en sund alderdom. Foderet er sammensat så hunden kan holde sin idealvægt og dermed bevare bevægeligheden. Foderet er en slankeudgave af Hill's Science Plan Adult.

  For store hunderacer starter senioralderen ved det syvende leveår, så allerede her kan hunden opleve flere forskellige udfordringer med helbredet. Det er typisk problemer som handler om fordøjelse, tænder og overvægt. Det er derfor vigtigt, at din hund får et foder, som specifikt hjælper på dette.

  Hill's Science Plan Mature Adult Light 7+ indeholder vigtige fedtsyrer som er gavnlige for både hud og pels. Mange store hunde kommer med alderen til at døje med ømme led. Dette kan være meget ubehageligt for din hund og gøre den mindre aktiv. F

  Hill's Science Plan Mature Adult Light 7+ hjælper hunden med at holde idealvægten da det kombinerer et moderat proteinindhold med et lavt fedtindhold. Foderet indeholder også gode fibre som giver hunden en større mæthedsfornemmelse.

  Ved en overvægtig hund, er det vigtigt at godbidder enten afskaffes eller modregnes i den daglige foderration.

  Vigtige fordele

  • Giver god fordøjelse
  • Gavner knogler, led og brusk
  • Hjælper med at holde idealvægten
  • Omega fedtsyrer giver sund hud og blank pels

  Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Light giver den rigtige ernæring og hjælper den ældre hund til en god og glad alderdom.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Medium 11 - 25 kg
  Alder Senior
  Smag Kylling
  Brand Hills