HILLS MATURE MEDIUM HUNDEFODER 14 KG
Varenummer: 052742026176
Standard salgspris DKK 579,00
DKK 482,83
DKK 386,26 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Hill's Science Plan Mature Adult Medium 7+ er med kylling og er et fuldfoder til seniorhunde over 7 år. Foderet er beregnet til mellemstore racer, som vejer fra 11 til 25 kg. Det indeholder vigtige næringsstoffer, mineraler og vitaminer som er nødvendige for en sund alderdom. 

  Når hunden er ældre end 7 år er aldringsprocessen i gang og med det følger forskellige udfordringer for hundens helbred og trivsel. Det er vigtigt, at den aldrende hund får et foder, som specifikt rettet mod disse udfordringer. 

  Efterhånden som hunden bliver ældre, kan man se de første tegn på alderdom i form af f.eks. ømme led og nedsat lugtesans.
  Hill's Science Plan Mature Adult Medium 7+ indeholder bl.a. omega 3- og 6- fedtsyrer, som er gavnlige for en sund hud og en flot pels. Huden er et af kroppens vigtigste organer og en velplejet og hel hud beskytter kroppen mod bakterier. Foderet indeholder antioxidanter og vigtige vitaminer, som styrker immunforsvaret. 

  I modsætning til mindre hunde, så  kan hunde af de mellemstore racer i større grad være udsatte for ømme led. Hill's Science Plan Mature Adult Medium 7+ indeholder chondroitin-sulfat og glucosamin, som er med til at bevare mobiliteten i knogler, led og brusk.

  Foderet indeholder gavnlige fibre og meget fordøjelige proteiner som giver en velafbalanceret tarmflora og en optimal fordøjelse. Gode proteiner bibeholder muskelmassen og dette gør at idealvægten kan opretholdes. Foderpillen har en særlig form og størrelse som gør foderet ekstra spændende at tygge i. Takket være kalkbindere i foderet, kan dannelsen af tandsten bremses. 

  Vigtige fordele

  • Bevarer mobiliteten
  • Styrker fordøjelsen
  • Gavner muskelmassen
  • Omega fedtsyrer giver flot pels

  Hill's Science Plan Mature Adult Medium 7+ sørger for den korrekte ernæring så din hund kan holde sig sund og rask igennem alderdommen.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Medium 11 - 25 kg
  Alder Senior
  Smag Kylling
  Brand Hills