HILLS PUPPY CHICKEN HUNDEFODER 370 G
Varenummer: 052742803609
 
DKK 21,95
DKK 17,56 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Hill's Science Plan Puppy Savoury Chicken er et fuldfoder til hvalpe af alle racer. Det bruges fra hvalpen er fravænnet og op til 9 måneder ved de små og mellemstore hunderacer. Ved store hunderacer gives foderet op til 18 måneders alderen. Herefter anbefaler vi at du skifter til et voksenfoder som er udviklet til den voksne hunds energibehov.

  Hvalpe har behov for mere næring og lidt flere kalorier end voksne hunde, da de bruger en masse energi på at vokse og udvikle sig. Hill's Science Plan Puppy Savoury Chicken indeholder derfor mange essentielle næringsstoffer, mineraler, vitaminer, m.m., som er nødvendige for at give hvalpen en god start på livet. Samtidig passer foderet ideelt til diegivende eller drægtige tæver.

  Hvalpefoder kunne også kaldes vækstfoder. En hvalp udvikler sig lige så meget i sit første leveår, som et menneske gør tilsvarende i løbet af sine første 14 år. Derfor er det meget væsentligt at man vælger det optimale foder til en hvalp i voksealderen. Hvalpens udviklingskurve kommer an på forskellige faktorer, som næringsstoffer, genetik, mængden af aktivitet og forskellige hormoner. Er hvalpen af god afstamning og samtidig får optimal ernæring og motion, har den perfekte rammer for et langt og godt hundeliv.

  Vådfoderet kan bruges som primær foderkilde eller som supplement til den daglige ration tørfoder. Det er smart at give vådfoder til hvalpe, der ikke er så gode til at drikke vand, da det giver dem et tiltrængt væsketilskud. Især på varme dage kan det være godt at supplere hvalpens væskeindtag. Vådfoderet egner sig også til at puttes i fryseren, så du kan forkæle din hvalp med dejlig hundeis.

  Efter hvalpestadiet anbefaler vi, at du skifter til Hill's Science Plan Canine Adult Savoury 1-6 med kylling eller Hill's Science Plan Canine Adult Delicious 1-6 med oksekød.

  Vigtige fordele

  • Ideel til hvalpe, samt drægtige og diegivende tæver
  • Essentielle fedtsyrer for sund hud og pels
  • Kalcium udvikler sunde knogler og tænder
  • Sunde proteiner fra kylling

  Hill's Science Plan Puppy Savoury Chicken bevarer hvalpens almene sundhedstilstand så den kan leve et godt hundeliv. Foderet er ikke tilsat nogle former for farvestoffer, smagsforstærkere eller konserveringsmidler. 

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Alle størrelser
  Alder Hvalp
  Smag Kylling
  Brand Hills