HILLS SENSITIVE STOMACH SKIN HUNDEFODER 14 KG
Varenummer: 052742026091
 
DKK 499,00
DKK 399,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Hill's Science Plan Sensitive Stomach & Skin med kylling er et fuldfoder som passer til voksne hunde i alderen 1 og 6 år. Foderet kan bruges til mellemstore racer. Foderet passer til hunde som har en dårligt fungerende mave, for eksempel med tynd mave og luft i maven. Foderet egner sig også til hunde som har problemer med pelsen i form af tør og irritabel hud.

  Huden er det største og vigtigste organ for alle pattedyr. Hos hunden har huden en meget vigtig funktion og den er med til at skabe en barriere mellem kroppen og den ydre verden. En hel og ren hud hjælper med at holde hundens væskebalance oppe og den værner desuden hunden imod bakterier og svampe. Huden bruges også som depot for vand, fedt og vitaminer.

  Hill's Science Plan Sensitive Stomach & Skin er lavet så det indeholder færre overfølsomhedsfremmende ingredienser som kan fremkalde foderreaktioner hos hunden. En særlig fiberblanding gør foderet letfordøjeligt og er derfor med til at optimere hundens fordøjelse. Foderet indeholder også en kombination af omega-6-fedtsyrer og omega-3-fedtsyrer som er kendte for at have en gavnlig virkninger på huden.

  Mange hunde oplever ubehag med stive led og det kan gøre hunden utilbøjelig til at udfolde sig i leg og motion. Hill's Science Plan Sensitive Stomach & Skin er sammensat til at styrke knoglerne hos hunde af alle racer. 

  Foderet må ikke gives til hvalpe, drægtige hunde eller diegivende hunde.

  Vigtige fordele:

  • Letfordøjelige proteiner
  • Udsøgte fibre er gode for fordøjelsen
  • Giver sund hud og pels
  • Smagsgaranti
  • Støtter udviklingen af knogler, brusk og led


  Hill's Science Plan Sensitive Stomach & Skin er et kvalitetsfoder til den bevidste hundeejer.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Medium 11 - 25 kg
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Hills