SHN Maxi Derma Comfort 12 KG
Varenummer: 3182550773867
 
DKK 599,00
DKK 479,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Når du køber Royal Canin Maxi Dermacomfort hundefoder, så får du et nøje tilpasset fuldfoder, som matcher behovene hos voksne hunde af store racer med sensibel hud, som er over 15 måneder gamle og har en voksenvægt på mellem 26 og 44 kg.

  Selvom Royal Canin Maxi Dermacomfort hundefoder er specielt beregnet til hunde med sensibel hud, tager hundefoderet også højde for, at store hunde er aktive og sporty af natur og derfor behøver et energirigt hundefoder, som matcher deres måde at leve på. Specielt hvis de som brugshunde arbejder under ekstreme betingelser.

  Huden er hundens største og vigtigste organ. Derfor skal den naturligvis også plejes. Huden udgør ca. 10% af din hunds vægt og er en fysisk barriere mellem kroppen og den ydre verden. Royal Canin Maxi Dermacomfort hundefoder indeholder det, som Royal Canin kalder: “Sund hud-cocktail”. Der er her tale om en unik kombination af nøje udvalgte næringsstoffer, omega-6-fedtsyrer (gammalinolsyre) og omega-3-fedtsyrer (EPA og DHA), der alle har en gavnlig effekt på din hunds hud. Allerede efter kort tids fodring med Royal Canin Maxi Dermacomfort hundefoder vil kløe og irriteret hud være blevet mindsket. 

  Vigtige fordele

  • Reducerer kløe og hudirritation
  • Styrker hudens immunforsvar
  • Omega fedtsyrer giver sund hud og blank pels
  • Speciel opskrift for den kræsne hund
 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Større end 26 kg
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Royal Canin