SHN MINI ADULT 8+ HUNDEFODER 8 KG
Varenummer: 3182550831406
Standard salgspris DKK 489,00
DKK 426,00
DKK 340,80 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hundefoder
 • Royal Canin Mini Mature er til hunde over 8 år og vejer mellem 4 og 10 kg. Det kunne f.eks. være en hund på størrelse med en Cavalier King Charles. Foderet sikrer den ældre hunds næringsbehov gennem et specialtilpasset indhold. Det er værd at bemærke, at Royal Canin Mini Mature indeholder 27% protein, antioxidanter, vitaminer og forskellige fedtsyrer. Energiindholdet i foderet er på 3.768 kcal/kg, så din hund får alle muligheder for at vedligeholde idealvægten. L-carnitin fremmer fedtforbrændingen og bibeholder muskelstyrken, så idealvægten vedligeholdes.

  Royal Canin Mini Mature bedrer et evt. dårligt immunforsvar og mindsker desuden tegn på alderdom. Det patenterede antioxidantkompleks fra vindruer og grøn te reducerer dannelsen af frie radikaler i blodet. De specialfremstillede foder kan også forebygge visse sygdomme, da vitamin A og E styrker immunforsvaret. Omega-3 fremmer sund hud og pels. 

  Royal Canin Mini Mature indeholder L.I.P. Når du ser, at dette er en del af foderets ingrediensliste, betyder det, at foderet indeholder et meget højt kvalitetsprotein, der har en høj fordøjelighed. For at et protein kan blive klassificeret som L.I.P skal det have en fordøjelighed på over 90%. FOS er en forkortelse af frugto-oligosakkarider. Forekomsten af dette i foderet fremmer tarmens fordøjelsesegenskaber. Kostfibrene understøtter hundens tarmflora og skaber balance. 

  Royal Canin Mini Mature er appetitvækkende hos kræsne hunde, da Royal Canin har været opmærksomme på fremstillingen af foderet. Foderet indeholder natriumpolyfosfat, der binder calciummet i spyttet og bremser derfor dannelsen af tandsten og plak.


  Vigtige fordele

  • Egnet for alle racer på 4-10 kg
  • Patenteret antioxidantkompleks
  • Vitamin A og E
  • 27% protein

  Royal Canin Mini Mature sikrer korrekt ernæring og bevarer din hunds almene velbefindende.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Small 0 - 10 kg
  Alder Senior
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin