HILLS PUPPY LARGE HUNDEFODER 14,5 kg
Varenummer: 052742026084
Standard salgspris DKK 659,95
DKK 589,00
DKK 471,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Hvalpeudstyr
 • Hill's Science Plan Puppy Large Breed med kylling er et fuldfoder til hvalpe af store hunderacer der som voksne vil veje over 25 kg. Hvalpen kan bruge foderet når den har alderen fra 8 uger og til 12 måneder. Foderet indeholder mange vigtige næringsstoffer, mineraler, vitaminer, m.m., som er nødvendige for en god start på et langt og godt hundeliv.

  Store hunde har en højere kropsvægt end mindre hunde, og er derfor mere udsatte for ledproblemer Når leddene belastes, kan det forårsage ubehag for hunden og begrænse dens aktivitetsniveau. Hill's Science Plan Puppy Large Breed med kylling er sammensat så det kan styrke en sund knoglevækst hos hvalpe af store racer. Indholdet af glucosamin og chondroitin er med til at vedligeholde hundens led og brusk. 

  Foderets indhold af Omega-3 og omega-6 fedtsyrer er godt for udviklingen af en sund og flot pels hos hvalpen. Desuden består foderet af gode fibre og letfordøjelige ingredienser, hvilket giver en god fordøjelse hos hvalpen

  Foderet har et tilpasset fedt- og energiniveau, så hvalpe af store racer ikke vokser for hurtigt. Det betyder også, at foderet ikke egner sig til drægtige og diegivende tæver. 

  Vigtige fordele:

  • Styrker udviklingen af muskler, led og brusk
  • Giver sund tarmflora
  • Giver flot pels
  • Foderet har 100% smagsgaranti


  Hill's Science Plan Puppy Large Breed er baseret på kylling og det betyder at din hvalp får gode og vigtige proteiner, helt fra starten.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Større end 26 kg
  Alder Hvalp
  Smag Kylling
  Brand Hills