1,5kg Burgess SUPACAT Neutered
Varenummer: 88204015
 
DKK 99,95
DKK 79,96 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Vores kattefoder fremstilles ved hjælp af førsteklasses ingredienser for at sikre fremragende kvalitet og overlegen smag. Vi bruger britiske proteinkilder kombineret med sunde kornprodukter, naturlige antioxidanter og essentielle næringsstoffer for at hjælpe med at holde din kat glad og sund.

  Vores unikke opskrift indeholder forhøjede niveauer af protein til støtte for obligatoriske kødædere, taurin for et sundt hjerte og essentielle fedtsyrer til en sund hud og skinnende pels. Vi tilføjer også naturlige antioxidanter for at understøtte din kats immunsystem og naturlige præbiotika for en sund tarm.

  Voksen kattekylling og and kan fodres fra 12 måneder. 

  Bevist tandteknologi 

  Vidste du, det anslås, at op til 70% af katte udvikler tandsygdomme i en alder af tre? Derfor har vi inkluderet Dental Defense Technology, som indeholder en specialbestanddel til at reducere plakdannelse og understøtte sunde tænder og tandkød. 

  Avanceret protein - Højt i britisk protein til naturlige kødædere 

  Hjertesundhed - Taurin hjælper med at støtte et sundt hjerte 

  Skin & Coat - Omega fedtsyrer understøtter sund hud og en blank pels 

  Fordøjelseskomfort - Naturlige præbiotika understøtter gavnlige tarmbakterier 

  Immunstøtte - Naturlige antioxidanter understøtter din kats immunsystem

   

   

  Indeholder

  Analytiske bestanddele
  Rå protein 37,9%, rå fedt 10,0%, rå aske 9%, rå fibre 3,35%, Calcium 1,4%, fosfor 1,2%.

  Sammensætning
  Fjerkræ 56% (Fjerkrækrød 41%, hvor af min 26% Kylling og kalkun 4%), hydrolyseret fjerkræpulver 5%, , fjerkræfedt 3%, kylling indmad 2,5%), Ris, Hvede, Cellulose (4%), Brewer's Gær (2,5%), Fiskemel, Tørret æg, Tørret Tranebær (0,5%), Mineraler, Fructooligosaccharider (0,3%), Uddrag af Yucca Schidigera (0,05%).

 • Brand Burgess