ARION ORIGINAL FIT KATTEMAD 7.5 KG
Varenummer: 5414970058551
 
DKK 379,00
DKK 303,20 ekskl. moms
 •  
KØB FLERE – SPAR MERE! Når du køber stort ind af Arion hos ZooPet, får du mulighed for at få en gratis sæk med når du handler! Ved køb af 6 poser, får du altså den 7. gratis! For at få rabatten skal du ligge 7 af den samme sæk Arion hunde eller kattefoder i kurven, og så fratrækkes rabatten automatisk! Hvis du gerne vil blande dine sække hundefoder, skal du blot kontakte kundeservice på tlf: 31 31 94 90, eller skrive en mail til: Kontakt@zoopet.dk og så hjælper vi dig herfra. Vi glæder os til at sende dig din pakke!


Mere information

Bought together with this product
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Arion Original Fit 32/19 Kylling kattemad er et særligt udviklet foder, som hjælper katte med at opretholde en optimal fysisk form. Specielt hvis din kat har et normalt aktivitetsniveau og adgang til det fri, er dette foder godt.

  Den unikt producerede foderpille kan hjælpe med at vedligeholde mund- og tandhygiejne på din kat. Kattemad fra Arion Original Fit 32/19 indeholder også adskillige fiberkilder. De sunde fibre fremmer kattens fordøjelse og mindsker hårboller.

  Der er sammen med et afstemt energiindhold, tilsat nøje udvalgte og naturlige antioxidanter, som styrker kattens immunforsvar. Arion Original Fit 32/19 kattemad sørger for at din kat er godt beskyttet, hvis den har lyst til en udflugt i den fri natur.

  Arion har tilsat et højt indhold af animalske proteiner i deres Original Fit kattemad, som understøtter stærke og slanke muskler. Dette foder kan imødekomme behovet for animalske proteiner, som din kødædende kat elsker fra naturens side af. Det sikrer din kat et yderst velsmagende produkt med lækkert kylling.

  Vigtige fordele:

  • Fremmer kattens immunforsvar med naturlige antioxidanter
  • Animalske proteiner holder din kat slank og stærk
  • Har en høj smagelighed med saftig kylling
  • Specialudviklet foderpille, som vedligeholder kattens mund og tænder
  • Fiberkilder sikrer en sund fordøjelse og mindsker hårboller

  Arion Original Fit 32/19 kattemad sørger for optimal ernæring og øger tilværelsen hos din kat.

 • Dyregruppe Kat
  Alder Voksen
  Egenskaber Glutenfrit
  Smag Kylling
  Brand Arion