FBN Brit. Shorthair 10 KG
Varenummer: 3182550756464
 
DKK 715,00
DKK 572,00 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Royal Canin British Shorthair kattefoder er et racespecifikt kattefoder, som du med fordel kan give til din British Shorthair kat fra den er 1 år og frem til, den bliver 10 år. Herefter bør du sørge for, at den får et seniorfoder.

  Når du giver din kat Royal Canin British Shorthair kattefoder, så giver du den skræddersyet ernæring. Det vil sige, at du med dette kattefoder ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt din racekat nu også får det, den reelt behøver. Royal Canin British Shorthair kattefoder er kendetegnet ved, at det udelukkende indeholder ingredienser af høj kvalitet samtidig med, at foderpillen er skræddersyet, så den matcher din racekats kæbe og tænder. British Shorthair katte har stærke og velbyggede kroppe, hvilket stiller store krav til deres muskler og led. Derfor har de også et forholdsvist stort behov for protein, som de får dækket gennem Royal Canin British Shorthair kattefoder, der indeholder hele 34% protein. Proteinerne i dette kattefoder er desuden letfordøjelige for at sikre et så velfungerende mave-og tarmsystem som muligt. Mange British Shorthair katte tygger ikke deres kattefoder grundigt nok, når de spiser. Med Royal Canin British Shorthair kattefoder sikrer du ved hjælpe af den unikke foderpille, at din kat ikke blot sluger sit kattefoder i et ruf. Når din British Shorthair kat tygger foderpillen, renses og slibes dens tænder samtidigt, hvilket i sidste ende hjælper med at forebygge tandproblemer.

  Mange katte af racen British Shorthair lider desuden af arvelige hjerteproblemer. Ved hjælp af Royal Canin British Shorthair kattefoder kan du optimere din kats hjertefunktion og derved forebygge hjerteproblemer.

  Vigtige fordele

  • Racekorrekt ernæring.
  • Stærke muskler og led grundet det høje proteinindhold (34%).
  • Letfordøjelige proteiner som mindsker løs afføring.
  • Forbedret tandhygiejne grundet foderpillens form og struktur.
  • Optimeret hjertefunktion.
 • Dyregruppe Kat
  Alder Voksen
  Smag Oksekød
  Brand Brit