FHN Sterilised (12x85g)
Varenummer: 9003579311295
 
DKK 149,00
DKK 119,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Royal Canin Sterilised Sovs kattemad er et unikt kattefoder, som er udviklet af førende eksperter indenfor ernæring til katte. Royal Canin Sterilised Sovs kattemad er specielt udviklet til at dække de ernæringsmæssige behov hos neutraliserede katte. Efter neutralisering opstår der nemlig en række følgevirkninger, som der bør tages hensyn til gennem din kats foder.

  Normalt er katte helt fantastiske til selv at regulere mængden af kattemad for at få dækket deres energibehov, men efter neutralisering mister katten evnen til selv at kunne regulere. Det betyder, at neutralisede katte ofte spiser meget mere end de reelt forbrænder, hvilket i sidste ende fører til problemer med vægten hos kattene.

  Ifølge undersøgelser indenfor området reduceres kattens naturlige energiforbrug reduceres med omkring 30% efter neutralisering, hvorimod dens indtagelse af foder øges med 20%. Derudover viser undersøgelser også, at neutraliserede katte ofte ikke drikker nok vand i løbet af dagen og derfor heller ikke tisser nok. 

  Royal Canin Sterilised Sovs kattemad har et lavt fedtindhold og indeholder letfordøjelige animalske proteiner i form af kylling.

  Ved at blande din kats tørfoder med vådfoder kan du sikre din kat et større væskeindtag. En pose med 100 gram vådfoder dækker reelt set halvdelen af din kats daglige væskebehov!

  Vigtige fordele

  • Til neutraliserede katte
  • Kylling er det primære animalske protein
  • Minimerer risikoen for vægtproblemer
  •      Et kontrolleret mineralindhold fremmer sunde urinveje.
 • Dyregruppe Kat
  Alder Voksen
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin