HILLS ADULT INDOOR HAIRBALL KATTEMAD 10 KG
Varenummer: 052742024172
 
DKK 709,00
DKK 567,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Hill's Science Plan Adult Indoor Hairball kattemad hjælper med at undgå dannelse af hårboller. Et let hverdagsfoder, der er fremstillet af velsmagende kvalitetsingredienser og har mange antioxidanter, magre proteiner og omega-3 fedtsyrer tilsat.

  Det letfordøjelige tørfoder til indendørs, voksne katte er proppet med protein fra kød, hvoraf andelen af kød består af hele 40% fjerkræ, som din kat vil elske dig for at servere for den hver dag.

  Dette kattemad ved navn Indoor Hairball er beregnet til voksne katte, der ikke længere er killinger, og som primært opholder sig indendøre. Modsat de katte, der har adgang til at komme ud i det fri, skal en indendørs kat helst have et mere kaloriefattigt foder. Udekatte er som regel mere aktive, hvor en indekat sover det meste af dagen og derfor ikke behøver ligeså meget energi.

  Det er faktisk den helt specielle fiberblanding, der kan være med til at reducere fremkomsten af hårboller i kattens mave. Det er helt naturligt for en kat at slikke sig selv ren ofte, og i den anledning kommer mange hår ned i maven. Hvis ikke hårene kommer ud med afføringen, skal den sidde og hoste hårbollerne op, som godt kan være en voldsom oplevelse for dig som katteejer.

  De sunde og naturlige ingredienser i Hill's Science Plan Adult Indoor Hairball kattemad fremmer en god fordøjelse og hjælper hårboller med at blive udskilt igennem kattens afføring. Foderet fra Hill's Science Plan Adult Indoor Hairball kan også være med til at neutralisere lugten af kattens efterladenskaber.

   

  Vigtige fordele:

  • Højt indhold af animalsk protein fra 40% fjerkræ
  • Naturlige fibre kan reducere dannelse af hårboller
  • Nødvendige næringsstoffer kan reducere hårtab
  • Kontrolleret mineralindhold for at sikre sunde urinveje
  • Indeholder omega-3 fra fiskeolie for sund hud, pels og led
  • Ingen kunstige aroma- og farvestoffer eller konserveringsmidler

  Sørg altid for at have en skål frisk vand stående til din kat. Alternativt kan du supplere kattens tørkost med vådfoder, så katten undgår væskemangel og du undgår at kattens efterladenskaber lugter mere end højst nødvendigt.

  Foderpillerne i Hill's Science Plan Adult Indoor Hairball kattemad er ekstra sprøde, hvilket kan hjælpe med at reducere din kats tænder for plak, så gummerne forbliver sunde. Hill's Science Plans kattemad er kendetegnet ved, at det hverken indeholder kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler.

 • Dyregruppe Kat
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Hills