HILLS ADULT STERILISED KATTEMAD MED TUN 7 KG
Varenummer: 052742024295
 
DKK 419,00
DKK 335,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Hill's Adult Sterilised Young Adult er et kattefoder med lækker tun, som er særlig beregnet til kastrerede eller steriliserede katte, som er i alderen 6 måneder til 7 år. Foderet indeholder alle de vigtige næringsstoffer som din kat behøver for at leve et langt og dejligt katteliv.

  Når katten neutraliseres hos dyrlægen, fører det til en ændring i hormonbalancen. Neutraliserede katte er derfor mere udsatte for at danne urinsten, og dermed opleve problemer med urinvejene. Her er det væsentligt at katten får et foder som har et lavt magnesiumindhold, da krystaldannelse i urinen hermed mindskes.

  Hill's Adult Sterilised kattefoder har også et lavt fedtindhold, som er med til at afhjælpe overvægt, hos den neutraliserede kat. På den måde kan katten stadig nyde sin madration, men hvor den samtidig understøttes i at holde idealvægten.  

  Generelt er katte nogle småtspisende dyr. Det er derfor af største vigtighed at det foder de trods alt indtager, er af høj kvalitet og at det indeholder essentielle næringsstoffer i rigtige mængder. 

  Vi anbefaler ikke dette foder til killinger yngre end 6 måneder.

  Vigtige fordele

  • Fedtbegrænset for at bevare en optimal vægt
  • Magnesiumindhold tilpasset den neutraliserede kat
  • Med dejlig smag af tun
  • Afbalanceret næringsindhold til optimal sundhed 

  Hill's Adult Sterilised har en række vigtige fordele som er væsentlige for kastrerede eller steriliserede katte. 

 • Dyregruppe Kat
  Alder Voksen
  Smag Fisk
  Brand Hills