HILLS MATURE HAIRBALL INDOOR KATTEMAD 3 KG
Varenummer: 052742027173
 
DKK 365,00
DKK 292,00 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Hairball Indoor Chicken er et fuldfoder til katte som er kommet lidt op i årene. Foderet er baseret på alle de vigtige og specifikke næringsstoffer, vitaminer og mineraler som dækker behovet hos seniorkatten. Den perfekte løsning når du vil give dit kæledyr en god hverdagsforkælelse. 

  Fiberindholdet i foderet gør at dannelsen af hårboller holdes nede, samt at det hår som trods alt havner i mavesækken, nemmere kan passere igennem kattens mave-tarmsystem. Ved sin gode hygiejne slikker katten sig ofte, og kan på den måde ikke undgå at slikke hår i sig. Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Hairball Indoor er skabt ud fra en formel med udvalgte fibre, som både er med til kontrollere hårbollerne, men som også er gode for kattens fordøjelsessystem.

  Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Hairball Indoor indeholder sunde proteiner fra kylling og kalkun, som er med til at holde seniorkatten stærk og i fuld vigør. Foderets lave magnesiumniveau på 0,06%, hjælper med at reducere dannelsen af krystaller i urinen, og dermed understøttes sunde urinveje.

  Vigtige fordele

  • Udvalgte fibre kontrollerer dannelse af hårboller
  • Essentielle næringsstoffer for et godt velbefindende
  • Fremstillet af velsmagende kvalitetsingredienser 
  • Sunde fedtsyrer fremmer sund hud og blank pels

  Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Hairball Indoor Chicken er et ideelt fuldfoder til ældre katte som døjer med hårboller. I tillæg kan du holde problemet med hårbollerne nede, ved jævnlig børstning af katten.

 • Dyregruppe Kat
  Alder Senior
  Smag Kylling
  Brand Hills