HILLS ORAL CARE ADULT KATTEMAD 7 KG
Varenummer: 052742023540
 
DKK 689,00
DKK 551,20 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Hill's Adult Oral Care kattemad er specielt designet til voksne katte, som døjer med dårlig ånde og som let danner plak på deres tænder. Foderet er baseret på ingredienser af top kvalitet og det indeholder alle de vigtige næringsstoffer, mineraler og vitaminer som katten skal bruge, for at leve et langt og dejligt liv.

  Hill's Adult Oral Cares opskrift er sammensat af ingredienser som er letfordøjelige, og det gør at katten lettere kan optage og få gavn af næringsstofferne. En velfungerende fordøjelse vil også resultere i en god og velfungerende afføring. Ligesom hos os mennesker, har en velfungerende mave, en stor betydning for ens livskvalitet og almene velvære.

  Foderpillerne kan på grund af deres størrelse, konsistens og tekstur, fungere lidt som en tandbørste. Dette er med til at nedsætte dannelsen af plak, og dette gavner kattens generelle mundhygiejne og tandsundhed. Foderpillerne udformning gør at katten tygger længere og mere intensivt på foderet, og dette giver en god stimulering i hverdagen.

  Vigtige fordele

  • Mindsker risikoen for plak og dårlig ånde 
  • Velafbalanceret niveau af essentielle vitaminer og mineraler
  • Med velsmagende fjerkræ
  • Letfordøjeligt

  Hill's Adult Oral Care kattemad er med til at gøre kattens madskål ekstra interessant. Din kat får en sund og afbalanceret ernæring, samt frisk ånde. Indholdet af sunde proteiner styrker muskelmassen, og dermed også kattens vitalitet.

 • Dyregruppe Kat
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Hills