Jel.Kitten Instinctive(12x85g)
Varenummer: 9003579311783
 
DKK 149,00
DKK 119,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Kattefoder og Kattemad
 • Hvis du har en lille killing, kan du med fordel give den det velsmagende Royal Canin Kitten I Gelé kattemad, som er et fuldfoder til killinger. Royal Canin Kitten I Gelé kattemad kan gives til din killing fra den er 8 uger og indtil den bliver 12 måneder.

  I det første leveår har killinger nogle helt specielle ernæringsmæssige behov, som de skal have dækket for at vokse sig store og stærke. Eksempelvis har killinger et stort behov for energi, proteiner, mineraler, sporstoffer og vitaminer, så de kan få stærke knogler og muskler. Dette behov bliver 100% dækket med Royal Canin Kitten I Gelé kattemad. Derudover fremmer Royal Canin Kitten I Gelé kattemad din kats naturlige forsvar og dannelsen af antistoffer ved hjælp af et antioxidantkompleks bestående af vitamin E, vitamin C, taurin og lutein. 

  Royal Canin Kitten I Gelé kattemad er kendetegnet ved små bløde og ikke mindst saftige bidder i sovs. De lækre kødfulde bidder vil falde i enhver kattekillings smag, og så er de endda nemme for killingerne at tygge.

  Royal Canin Kitten I Gelé kattemad kan med fordel også gives til drægtige og diegivende katte, da mængden af energi i kattefoderet er så stort. 

  Vigtige fordele

  • Fuldfoder til killinger fra 8 uger til 12 måneder
  • Indeholder små bløde og saftige bidder
  • Højt energiindhold
  • Kan også gives til drægtige og diegivende katte
 • Dyregruppe Kat
  Alder Killing
  Smag Oksekød
  Brand Royal Canin