ARION ADULT LARGE HUNDEFODER 12 KG
Varenummer: 5414970055406
 
DKK 459,00
DKK 367,20 ekskl. moms
Bought together with this product
Bestsælgende varer i Ugens tilbud
 • Arion Adult Large hundefoder med kylling og ris, kan dække de energimæssige behov for en stor og voksen hund. Den særlige sammensætning i dette hundefoder, er med til at optimere din hunds livsglæde og livskvalitet.

  De store hunde bærer rundt på meget vægt, og er derfor udsatte for ømme led, mere end mindre hunde. Det forårsager ofte mange gener for din hund og kan begrænse hundens aktivitetsniveau. Der er i Arion Original Large Breed tilsat både glucosamin og chondroitinsulfat, som kan beskytte knoglerne og styrke skelletet, så din bedste ven kan leve et sundt og aktivt hundeliv.

  Der bliver lagt ekstra meget pres på leddene, jo flere kilo din hund vejer, og det kan give trætte ben. Men med Arion Original Large Breed, bidrager dette hundefoder din store hund til et liv i perfekt form med en mere kaloriefattig kost, end Arions foder til mindre hunde.

  Arion Adult Large hundefoder med kylling og ris er helt glutenfrit. Du finder proteinet gluten i frøhviden sammen med stivelse. Hvis din huns har glutenintolerance, kan det betyde at foringen af tyndtarmen bliver beskadiget. Gluten kan altså forhindre næring i at blive absorberet, hvor hunden har brug for de vigtige vitaminer, mineraler og energi, som altså går tabt. På længere sigt, kan det give sørgelige konsekvenser såsom dårlig mave. Der findes blandt andet gluten i kornprodukter som hvede, rug, byg eller havre. Du kender måske gluten fra en bolledej, hvor gluten gør dejen elastisk under æltning.

  Med en særlig sammensætning i Arions hundefoder, kan det understøtte og bidrage til en normal ledfunktion, så din hund bevarer livsglæden og livskvaliteten.

  Vigtige fordele:

  • Glutenfrit hundefoder
  • Specialkomponeret opskrift beskytter muskler, knogler og led for at give din store hund fysisk velvære
  • Indeholder glucosamin og chondroitin til at fremme sunde led hos store hunderacer
  • Indeholder de naturlige, fermenterbare fibre FOS og MOS, for at forbedre og vedligeholde tarmfloraen og en optimal fordøjelse

  Arion Adult Large er et 100% naturligt fuldfoder, uden kunstige smags- og farvestoffer samt konserveringsmidler. • Dyregruppe Hund
  Størrelse Større end 26 kg
  Alder Voksen
  Egenskaber Glutenfrit
  Smag Kylling
  Brand Arion