ARION ADULT MEDIUM LAM OG RIS HUNDEFODER 12 KG
Varenummer: 5414970055321
 
DKK 519,00
DKK 415,20 ekskl. moms
 •  
KØB FLERE – SPAR MERE! Når du køber stort ind af Arion hos ZooPet, får du mulighed for at få en gratis sæk med når du handler! Ved køb af 6 poser, får du altså den 7. gratis! For at få rabatten skal du ligge 7 af den samme sæk Arion hunde eller kattefoder i kurven, og så fratrækkes rabatten automatisk! Hvis du gerne vil blande dine sække hundefoder, skal du blot kontakte kundeservice på tlf: 31 31 94 90, eller skrive en mail til: Kontakt@zoopet.dk og så hjælper vi dig herfra. Vi glæder os til at sende dig din pakke!


Mere information

Bought together with this product
Bestsælgende varer i Ugens tilbud
 • Arion Original Adult Medium Breed er med smag af lam og ris. Det er sammensat specielt, så det dækker det energimæssige behov hos mellemstore, voksne hunde. Dette fuldfoder kan anbefales til hunde, som har tendens til at have en følsom mave. 

  Giver optimal fordøjelse
  Arion Original Medium Breed er tilsat de naturlige, fermenterbare fibre FOS og MOS. De hjælper med at skabe en optimal fordøjelse samt en afbalanceret tarmflora. Hundefoderets unikke sammensætning, bidrager til sunde ledfunktioner, så du kan forbedre hundens livskvalitet og livsglæde. Det bedste middel til et sundt liv er god ernæring, og det gælder selvfølgelig også din hund.

  Hunde vil følge deres instinkt i naturen, for at få en sund ernæring gennem kosten. Men for dine kæledyr er det dog som ejer, der bestemmer menuen. Fuldfoder fra Arion Original Adult Medium tilbyder din hund en optimal kost, der positivt bidrager til hundens forbrænding. Alle ingredienser er omhyggeligt udvalgte for deres sundhedsfremmende egenskaber, høje fordøjelighed og lækre smag.

  Fremmer sunde led 
  Mellemstore hunde er mere udsatte for ledproblemer, end mindre hunderacer, da de bærer rundt på mere kropsvægt. Det kan begrænse hundens aktivitetsniveau, som er usundt og til stor gene for din hund. Der ligger et stort pres på hundens led, med den ekstra vægt, og det kan forårsage meget ømme led. Arion Original Medium Breed er udviklet så der er færre kalorier end foder til mindre racer. Dette hundefoder hjælper din hund til et liv i perfekt form.

  100% glutenfrit hundefoder
  Arions Hundefoder er helt glutenfrit. Proteinet gluten kan du finde i kornets frøhvide. En hund, der er overfølsom overfor gluten, kan opnå en tilstand, hvor foringen af tyndtarmen kan blive beskadiget. Fødevarer forhindres i at blive optaget, som resulterer i at vigtige vitaminer, mineraler og energi går tabt. Det kan være fatalt for din hund over længere tid, da det også medfører til rigtig dårlig mave. Du kan finde gluten i de fleste kornprodukter såsom hvede, rug, byg og havre.

  Vigtige fordele:

  • Glutenfrit fuldfoder
  • Lammekød, som er skånsomt for sarte maver
  • Rig på velsmagende, animalsk protein af høj kvalitet
  • Afbalanceret mængde vitaminer og sporstoffer
  • Indeholder de naturlige fibre FOS og MOS for en optimal fordøjelse

  Arion Original Adult Medium Breed med lam og ris er et 100% naturligt fuldfoder, uden kunstige smags- og farvestoffer samt konserveringsmidler.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Medium 11 - 25 kg
  Alder Voksen
  Egenskaber Glutenfrit
  Smag Lam
  Brand Arion