Eukanuba Restricted Calorie 12 kg
Varenummer: 8710255129846
Standard salgspris DKK 569,95
DKK 359,75
DKK 287,80 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Veterinærfoder
 • Eukanuba Restricted Calorie er et diætetisk fuldfoder til voksne hunde af alle racer. Det er beregnet til hunde som er overvægtige i større eller mindre grad, og som har behov for at tabe sig. Tørfoderet er baseret på velsmagende proteiner fra fjerkræ, så din hund stadig kan få en god foderoplevelse ved madskålen. Foderet indeholder naturligvis alle de essentielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som din bedste ven har brug for i en sund hverdag. 

  Overvægt er et problem som bliver mere og mere udbredt, både blandt mennesker og kæledyr. Overvægt hos hunde er enten skyld i, eller forværrer, mange symptomer og sygdomme. Desuden har en overvægtig hund nedsat levetid og lavere livskvalitet. Hvis du ønsker det bedste for din hund, er det vigtigt at den hjælpes til at holde en sund idealvægt. En sund hund kommer ikke af sig selv, her skal der udvises både tålmodighed og disciplin af hundeejeren.

  Dette specialfoder fra Eukanuba er baseret på en formel som primært giver hunden færre kalorier, men hvor den samtidig får tilført vigtige næringsstoffer. Blandt disse er Omega -3 og -6 fedtsyrer, som både bidrager til sund hud og flot pels, men som også smører leddene. Glucosamin og chondroitinsulfat er også en del af formelen. De fungerer som byggesten til brusken, og er desuden med til at støtte og nære sundheden i knogler og led. 

   

  Vigtige fordele  

  • Kaloriereduceret og slankende hundefoder
  • Kunstige smags-og farvestoffer er ikke tilsat
  • Glucosamin og chondroitinsulfat er gavnlige for sund brusk og led
  • Udvalgte fibre for en god fordøjelse
  • Velsmagende animalske proteiner af høj kvalitet 

   

  Eukanuba Restricted Calorie Foder afhjælper overvægt hos hunde. Dyrlæge bør kontaktes forinden opstart med produktet, eller forinden brugsperioden forlænges. Anbefalet anvendelsestid er indtil målvægten (fastsat af dyrlæge) er nået. Følg fodervejledningen fra din dyrlæge, eller følg tabellen på fodersækken.

 • Dyregruppe Hund
  Størrelse Alle størrelser
  Alder Voksen
  Smag Kylling
  Brand Eukanuba