HILL'S URINARY CARE C/D MULTICARE KATTEMAD 10 KG
Varenummer: 052742904405
 
DKK 819,00
DKK 655,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Veterinærfoder
 • Hill’s Diet C/D Urinary Care er et diætetisk fuldfoder til voksne katte, der kan opløse struvitsten og reducerer risikoen for dannelse af oxalatsten.

  Hill’s Diet C/D Urinary Care er et velsmagende foder, der tager sig af alle din kats næringsbehov og så hjælper det katten med at holde sunde urinveje. Der er flere årsager til, at en kat kan få problemer med urinvejene og én af dem er stress. Stress er en risikofaktor, når det kommer til FLUTD (feline lower urinary tract disease). FLUTD kan resultere i en prop i urinrøret. Dette foder indeholder derfor ingredienser som L-tryptophan og mælkeproteinhydrolysat, der hjælper katten med at kontrollere stress.

  Hill’s Diet C/D Urinary Care giver ikke bare katten hjælp til urinvejene. Foderets vitamindhold, blandt B6-vitamin, hjælper katten med at holde sig sund og rask, mens antioxidanterne i foderet giver katten støtte i kampen mod de frie radikaler i kroppen. Hill’s Diet C/D Urinary Care indeholder desuden omega-3 fedtsyrer, som både er gode for huden og giver din kat en flot pels.

  Hill’s Diet C/D Urinary Care er et diætetisk fuldfoder, der er udviklet for at give støtte til kattens urinveje. Dette foder fremmer en sund pH-værdi i kattens urin, blandt andet ved hjælp af et begrænset mineralindhold og urinforsurende midler, og dette reducerer risikoen for, at katten danner oxalat- eller struvitsten i urinen. Kattefoderet hjælper også med at opløse struvitsten.

  Det anbefales at konsultere en dyrlæge inden anvendelse.

  Vigtige fordele

  • Indeholder L-tryptophan & mælkeproteinhydrolysat, der hjælper med at reducere stress.
  • Opløser struvitsten i kattens urinveje.
  • Fremmer sund pH-værdi i kattens urin.
  • Reducerer risikoen for dannelse af oxalat- og struvitsten.
  • Beriget med antioxidanter og omega-3.
  • Kontrollerede niveauer af magnesium, calcium og fosfor.


  Hill’s Diet C/D Urinary Care er et diætetisk kattefoder, der hjælper katten med at undgå stress.

 • Brand Hills