PD Canine Metabolic 12 kg
Varenummer: 052742209906
 
DKK 749,00
DKK 599,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Veterinærfoder
 • Hill’s Diet Metabolic Hundefoder med Kylling er et diætetisk fuldfoder, der hjælper din voksne hund med at tabe sig eller holde vægten.

  Hvis du ejer en hund, der har let ved at tage på eller allerede vejer lidt for meget, så er Hill’s Diet Metabolic Hundefoder med Kylling det helt rette foder for dig. Hill’s Diet Metabolic Hundefoder med Kylling går aktivt ind og arbejder med din hunds energiforbrug og kan både bruges målrettet mod vægttab eller til at vedligeholde idealvægten. Husk dog, at det er meget vigtigt, at hunden også får rørt sig.

  Hill’s Diet Metabolic Hundefoder med Kylling giver ikke bare hunden en hjælpende hånd med vægten, fuldfoderet indeholder vitale vitaminer, der giver din hund støtte til det naturlige immunsystem, så den lettere undgår at blive syg. Hill’s Diet Metabolic Hundefoder med Kylling indeholder desuden også vigtige mineraler, der blandt andet er med til at styrke knoglerne.

  Hill’s Diet Metabolic Hundefoder med Kylling gør det lettere for din hund at holde en fornuftig vægt. Fuldfoderet er sundt og giver din hund en masse protein fra lækker og letfordøjelig kylling. Fedtprocenten er lav, men smagen er i top. Den unikke sammensætning af fiber fra frugt og grønt får hunden til at føle sig mæt og tilfreds hurtigere, så den ikke overspiser.

  Det anbefales at konsultere en dyrlæge inden anvendelse.

  Vigtige fordele

  • Hjælper din hund med at tabe sig eller holde vægten.
  • Hunden føler sig mæt hurtigt og længe.
  • Forebygger vægtforøgelse efter vægttab.
  • Fornuftig fiberblanding fra frugt og grønt.
  • Vigtige vitaminer og mineraler til immunforsvaret.
  • Arbejder godt sammen med din hunds energiforbrug og forbrænding.


  Hill’s Diet Metabolic Hundefoder med Kylling er et sundt og velsmagende tørfoder til hunden, der har fået lidt for meget på sidebenene.