PD Canine/Feline A/D 156 g
Varenummer: 052742567006
 
DKK 22,00
DKK 17,60 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Veterinærfoder
 • Hill’s Diet a/d Restorative Care er et diætetisk fuldfoder til både katte og hunde, der skal restituere efter sygdom, operation eller skade.

  Hill’s Diet a/d Restorative Care er et diætetisk fuldfoder, der er sammensat for at gøre det lettere for din hund eller kat at komme til hægterne igen. Derfor er foderet tilsat ekstra B-vitamin og zink og indeholder ligeledes klinisk beviste antioxidanter og kalium. Alle disse ingredienser er med til at gøre kæledyrets immunsystem stærkere og gør at din kat eller hund hurtigt kommer på benene igen.

  Hill’s Diet a/d Restorative Care er så velsmagende, at selv kæledyr, der har mistet appetitten vil elske at sætte tænderne i det. Foderet har en herlig smag af kylling, der vil give selv den kræsne hund eller kat appetitten tilbage. Konsistensen af foderet gør desuden, at det kan bruges på flere måder; det kan gives i en sprøjte, i en skål, fra en ske eller med hånden, det handler bare om at finde ud af, hvordan dit kæledyr helst vil have det.

  Hill’s Diet a/d Restorative Care er et velsmagende diætetisk fuldfoder, der er sammensat af Hill’s egne dyrlæger og ernæringseksperter. Hvis dit kæledyr er ved at komme sig oven på en operation, en skade eller sygdom, har det brug for et foder, der kan hjælpe det. Hill’s Diet a/d Restorative Care har et højt indhold af fedt og protein, der er af høj kvalitet, som giver din hund eller kat den ekstra energi, den har brug for, så den kan komme ovenpå igen.

  Det anbefales at indhente råd fra en dyrlæge inden brug eller inden forlængelse af brugsperioden

  Vigtige fordele

  • Højt indhold af letfordøjelig protein og fedt af høj kvalitet til at imødekomme øget energibehov
  • Øget indhold af kalium.
  • Indeholder masser af klinisk beviste antioxidanter, der støtter immunsystemet.
  • Øget tilsætning af B-vitamin og zink, der støtter rekonvalescens, hud og kroppens naturlige forsvar.
  • Fabelagtig smag, som stimulerer spiselysten hos kæledyr, der har mistet appetitten.
  • Blød og lækker konsistens, der giver mange muligheder for fleksibel fodring.

  Hill’s Diet a/d Restorative Care hjælper din hund eller kat under rekonvalescens med et velsmagende vådfoder.

 • Brand Hills