PD Feline Metabolic 4 kg
Varenummer: 052742214801
 
DKK 469,00
DKK 375,20 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Veterinærfoder
 • Selv en lille smule ekstra vægt kan påvirke din kats livskvalitet og forhold til familien da ekstra vægt kan reducere mængden af leg, påvirke mobilitet og have indflydelse på din kats generelle helbred. Vedligeholdelse af den ideelle kropsvægt kan påvirke forventet levealder ved at reducere risikoen for vægtrelaterede lidelser.

   

  Hill's ernæringseksperter & dyrlæger udviklede Prescription Diet Metabolic kliniske ernæring, der er specielt sammensat til at hjælpe katte med at reducere deres kropsvægt og bibeholde vægttabet efterfølgende. Foderet samarbejder naturligt med din kats unikke forbrænding for nemt og effektivt vægttab. Det stimulerer kattens naturlige evne til at forbrænde fedt og giver energi til aktiv leg. Foderets unikke fiberblanding sørger også for at katten føler sig mæt og tilfreds. Faktisk reducerede 88% af katte deres kropsvægt på 2 måneder, når de blev fodret med Metabolic.* Dette tørfoder med kylling har en uimodståelig smag din kat vil elske.

   

  * Data on file, Hill’s Pet Nutrition, Inc.


  Sådan virker det:

  • Samarbejder naturligt med din kats unikke energiforbrænding for nemt og effektivt vægttab
  • Støtter kattes naturlige evne til at forbrænde fedt
  • Unik fiberblanding der hjælper din kat med at føle sig mæt og tilfreds

  Sådan hjælper det:

  • 88% af katte reducerede deres kropsvægt hjemme
  • Hjælper med at bibeholde vægttabet og giver energi til aktiv leg
  • Nemt vægttab: katte reducerer deres kropsvægt uden stor reduktion i foderportionens størrelse
  • S+OXSHIELD: Sammensat til at fremme et urinvejsmiljø, der reducerer risikoen for udvikling af struvit- & kalciumoxalatkrystaller
  Yderligere information:

  Hill's Prescription Diet Metabolic diætetisk tørfoder til katte der bidrager med al den næring din kat har brug for, for at reducere og vedligeholde dens kropsvæg. Foderet samarbejder naturligt med din kats unikke energiforbrænding for nem og effektiv vægttab og kan fodres med langvarigt. Rådfør dig med din dyrlæge for mere information om hvordan vores Prescription Diet foder kan hjælpe din kat med fortsat at leve et lykkeligt og aktivt liv. Tør- og vådfoder og portionsposer kan blandes eller fodres med samtidigt.


  Anbefalet til:

  Vægttab & vedligehold

   
   
   
 • Brand Hills