HeliaLux splitter spectrum
Varenummer: 4022573489989
.
DKK 249,95
DKK 199,96 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Akvariearmaturer og LED-belysning
 • Det er ikke altid, at ét armatur er nok til dit akvarium, men for at du kan kontrollere mere end bare det ene armatur med din Juwel Helialux Smartcontrol, så har du brug for denne Juwel Helialux Spectrum Splitter til dine Juwel HeliaLux Spectrum LED-armaturer. 

  Når du tilkøber denne Juwel Helialux Spectrum Splitter, har du muligheden for at styre begge dine armaturer fra den samme Juwel Helialux Smartcontrol fra din mobil, computer eller tablet. 

  Strøm og vand er som udgangspunkt ikke gode sammen, hvilket er grunden til, at denne Juwel Helialux Spectrum Splitter lever op til de højeste sikkerhedskrav, da den har vandtætte sikkerhedsbeslag, så ledningerne ikke får vand. 

  Splitteren er også yderst nem at tilslutte din Juwel Helialux Smartcontrol takket være det brugervenlige forbindelsessystem.  

  Hvis du blot har ét armatur, er det ikke et krav, at du køber en Juwel Helialux Spectrum Splitter til din Juwel HeliaLux SmartControl for at få den til at virke. Splitteren er kun til, at du kan have flere armaturer tilsluttet på en gang og samtidig have den fulde kontrol over dem.

 • Dyregruppe Akvarie
  Brand JUWEL