Hund
Bestsælgende varer i Hund
Mest solgte
PB Soft Trappe, Sort One-Size
6972718663362
 
DKK 575,00 inkl. moms
DKK 460,00 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Køb billigt hundefoder, hundeudstyr og hundetilbehør på zoopet.dk.

Vi bestræber os på, at have alt hvad du kunne ønske dig til din hund og dette til en meget favorabel pris! Vi har udover, mange forskellige mærker af billigt hundefoder, alt indenfor basisudstyr til din hund. Vi forhandler flere forskellige mærker, så du altid kan finde noget der passer lige til dig og din hund. Vi har både foder og udstyr til alle størrelser hunde og til alle aldre, hvad enten du lige har fået en hvalp eller du har en mangeårig ven med grå hår på snuden. Vi tilstræber med vores koncept, at du i hele din hunds levetid kan købe billigt hundeudstyr hos os.
Vi tilstræber at give op til 50% rabat på den vejledende markedspris, som andre butikker udbyder varerne til. Vi køber stort ind og har lave omkostninger. Derfor kan vi sælge den kendte mærkevare billigere end de normale butikker.

Stort udvalg af det nyeste indenfor hundeudstyr og hundetilbehør.

Vi tilstræber, at vi altid har fingeren på pulsen og forhandler det nyeste indenfor hundeudstyr og hundetilbehør. Vi har blandt andet et stort udvalg indenfor hundesenge, hundeliner, hundeseler, halsbånd, hundeskåle, børster, transportbure, hundetegn, loppemidler, hundegodbidder og tyggeben samt ikke mindst hundelegetøj. Hos Zoopet.dk kan du altid lave et godt køb på det du mangler til din hund. Af vores mest populære mærker indenfor hundeudstyr kan nævnes: Trixie, Hurrta, Flexi, Hunter, Ferplast, Julius k9, Rogz og KW plejemidler.
Udover alle de ting, der er helt nødvendige for din hund, har vi også en masse hundetilbehør til gavn og glæde for både din hund og dig i hverdagen.  Hvis din hund synes vintervejret er koldt, har vi altid et stort udvalg af hundedækner og hundefrakker til at holde din hund varm. Har din hund særlig behov for pelspleje, så kan du hos os finde et stort udvalg af både klippemaskiner, børster, kamme, shampoo og alt hvad du ellers skal bruge for at pleje din hund bedst muligt.


Hundegårde, hundehuse og hundelemme.

Skal din hunde have en hundegård at være i, så har vi alt hvad du skal bruge i den forbindelse. Med den rigtige hundegård kan din hund opholde sig udendørs uden opsyn, sikret mod andre dyr samt i læ for vind og vejr. Vi har hundegårdselementer fra Ferplast, så du selv kan sammensætte lige den størrelse hundegård du ønsker. Vi har også flere forskellige hundehuse til både store og små hunde. Og skal du have sat en hundelem i en eksisterende bygning, så din hund kan få fornøjelsen af at komme udendørs, når den har lyst, så har vi også flere modeller af disse.

 

Hundehvalpeudstyr og alt i tilbehør.

Vi er det helt rigtige sted at handle, hvis du skal til at have din første hvalp eller måske allerede har fået det. Der er ikke noget tidspunkt i en tilværelse med hund, hvor man har behov for at skaffe mere udstyr, end når man får en ny lille hvalp. Der skal både skaffes hvalpefoder af god kvalitet, en blød hundekurv at sove i, flere forskellige typer legetøj, hundetegn, hundesnor, halsbånd og måske en sele. Derudover kan det være nødvendigt at afskærme noget af huset, mens hvalpen bliver renlig og der kan du hos os finde for eksempel en hvalpeløbegård eller en hundedør, der fungerer på samme måde som en børnelåge til børn. Vi har også mange andre hjælpemidler, der gør tilværelsen med en ny hvalp lettere. Og det hele kan du få til en rigtig god pris hos os.
 

Udstyr til hundetræning.

Hvis du går til træning med din hund eller du skal til det, så kan hos os finde alt hvad du skal bruge for at få mest muligt ud af træningen. Udover vores store udvalg af hundegodbidder og hundelegetøj, som du skal bruge til at motivere din hund, så har vi også et udvalg af diverse hjælpemidler, så som hundefløjter, hundeklikkere, jagthundeklokker og godbidstasker. Vi har endda agilityforhindringer, så du kan træne agility med din hund hjemme i haven.  Med hundeudstyr fra os, kan du føle dig klar på enhver træningsudfordring.

 

Transport at hund. 

På et tidspunkt får de fleste mennesker behov for at transportere deres hund. Vi har derfor et stort udvalg i hundebure af både plast, metal og nylon. Vi har transportkasser til både store og små hunde, der kan stå fast i bilen. Vi har også lette transportbure i nylon, der let kan pakkes sammen, hvis man ikke så ofte har hunden med i bilen. Mange af vores bure kan naturligvis også bruges indendørs, som en hyggelig hule til hunden at sove i.

Få hundefoder og hundeudstyr leveret direkte til døren.

Når du bestiller hundeudstyr eller hundefoder gennem os, tilstræber vi at leverer dine varer senest 4 hverdage efter bestilling. Du kan frit vælge, om du vil have varerne leveret direkte til din adresse eller om det er nemmere for dig at hente det i en postbutik, lige når det passer dig. Så bliver det ikke nemmere at få købt ind til hunden. Og bestiller du for over 500 kr, så leveres din ordre oven i købet for det meste fragtfrit. Når vi afsender din forsendelse fra vort lager vil du modtage en faktura via mail. Samtidig vil du få en "Track & Trace" meddelelse, så du selv kan følge forløbet på din forsendelse, samt se hvor den befinder sig. 

Rådgivning i køb af hundeudstyr og hundefoder 

Det er ikke altid nemt at vide, hvad man skal vælge af udstyr eller foder til sin hund og derfor sidder vores kundeservice klar til at svare på alle mail henvendelser omkring dette.