Reptil
Bestsælgende varer i Reptil

Stort udvalg af reptiludstyr
Hos Zoopet har vi et stort og bredt udvalg af reptiludstyr, så du kan få et flot terrarium med et veltilpasset reptil. Vi har udstyr i et stort omfang til en række af forskellige krybdyr som f.eks. moskusskildpadder, sumpskildpadder, kvælerslanger, klapperslanger, taranteller, krokodiller, gekkoer, kamæleoner og mange andre reptilarter. Om du vælger den ene eller den anden art, kan vi hjælpe dig med at finde det rette udstyr til dit reptil. Hvor kamæleoner og slanger er meget inaktive i deres terrarium, er skildpadder f.eks. væsentlig mere livlige.

Hvad er et reptil?
Reptiler er en række af arter, der har kendetegnet at de er koldblodede og ofte har skæl. Koldblodede dyr er dybt afhængige af deres omgivelser, til at give dem varme og til at køle dem ned. Reptiler styrer deres egen temperatur på varme dage, ved at sænke sig i vand, gemme sig i skyggerne eller endda ved at dække sig til med sand. På de kølige dage varmer de sig ofte i solen f.eks. på en sten. Reptiler trives ikke i helt kolde områder og derfor er de primært til at finde på varme steder og gerne tropiske områder. Jo mere subtropisk et sted er, jo større bliver de reptiler der lever i det område. Hos Zoopet har vi tilbehør til mange størrelser af reptiler, både de store og de små.

Reptildekoration & Skåle
Hos Zoopet har vi et bredt udvalg af flotte og spændende dekorationer og skåle, til indretning af dit terrarium. Alt afhængig af hvilket reptil du har valgt at eje, kan vi hjælpe med forsyningerne til reptilet. Der er mulighed for at vælge naturlige stenskåle og stendekorationer. Du kan også vælge naturligt udseende huler hvor dit reptil kan gemme sig i. For at give dit terrarium et endnu mere naturligt look, kan du også vælge nogle af vores mange og flotte plastikplanter. Planterne giver illusionen af et meget frodigt terrarium, uden du behøver at holde det vedlige i det samme omfang som ved naturlige planter. Pynt dit terrarium som du har lyst til, men skæve påfund, grene, sten, skåle, planter, huler mm. og gør det helt unikt.

Reptilfoder & Plejemidler
Vi prioriterer kvalitetsprodukter højt hos Zoopet, hvilket betyder det kun er de bedste produkter du kan finde på vores hjemmeside. Vores udvalg af kvalitetsprodukter giver dig et væld af højkvalitets varer, både hvad angår reptilfoder og plejemidler til reptiler. Zoopets reptilfoder er både sundt, nærende og styrkende, så dit reptil får styrket sit immunforsvar og kan få dækket sit ernæringsmæssige behov. Samtidig med reptilfoder, har vi også en række plejemidler til reptiler. Plejemidlerne er vigtige for reptilernes velbefindende og holder mange sygdomme på afstand. Reptiler har behov for ekstra styrke til deres knogler og dette giver vi dig mulighed for at hjælpe med, ved at sikre et bredt udvalg af højkvalitets plejemidler.

Reptilbundlag
For at sikre dig et godt mikroklima i dit terrarium, har vi hos Zoopet samlet et bredt udvalg af muligheder inden for reptilbundlag. Bundlaget hjælper til at holde luftfugtigheden i dit terrarium på et passende niveau og holder samtidig luften ren. Den rene luft og tilpassede luftfugtighed bidrager til en god atmosfære i dit terrarium og hjælper derved også til dit reptils velbefindende. Zoopets udvalg af reptilbundlag er fuldkommen frit for tilsætningsstoffer af kemisk art men er der imod meget rigt på næringsstoffer.  Hvis du har valgt at have levende planter i dit terrarium, kan du med fordel bruge vores praktiske reptilbundlag, for at give dine planter en god bund at gro i. Næringsstofferne i bundlaget hjælper til at have sunde planter der vokser sig store og kraftige.

Reptiltilbehør
Når du skal fodre dit reptil kan det volde besvær, især med levende foder. Reptiler har det med at snappe efter foderet og derved kan man desværre også risikere at få et bid i hånden eller i en finger. For at komme uden om den problematik, har vi hos Zoopet et godt udvalg af fodertænger, der er lange og smalle, hvilket gør dem yderste praktiske. Det praktiske ligger i at tængerne kan fires ned i dit terrarium uden at være bekymret for at skulle have hånden der ned også. På den måde kan du med rolig hånd, fodre dit reptil uden andre bekymringer. Du kan også købe korkrør, ekstra terrariumlåse og andet tilbehør, der gør reptilhold lettere og til et flottere skue.

Reptilteknik
Er du tekniknørd kan vi hos Zoopet også hjælpe med det. Vi har et væld af forskellige produkter inden for reptilteknik, så du kan styre varmen, tåge, lyset osv. og derved gøre dit terrarium til et dejligt levested for dit reptil.


Du er sikret en hurtig levering lige til din dør
Det kan næsten ikke være nemmere og hurtigere at bestille på nettet, end hos Zoopet. Ikke nok med vores favorable priser, giver vi dig mulighed for at få en hurtig og nem levering direkte hjem til din dør. Hvis du foretrækker at afhente din pakke i en postbutik, er dette også en mulighed, da den leveres der når du ikke er hjemme på leveringstidspunktet.Dette kan ikke vælges, men sker per automatik såfremt man ikke er hjemme. Du kan også vælge at få din pakke stillet foran din dør, eller på en anden placeret på din grund eller ved din bolig. Du vælger her også bare at skrive i feltet ”levering til døren”, hvor du f.eks. kan skrive ”carport” eller ”skur” såfremt det er der du ønsker din pakke stillet. Husk dog at dette er på eget ansvar. Vi er altid villige til at yde det ekstra, så derfor er det en mulighed at få en alternativ levering hos Zoopet.