Fugl
Bestsælgende varer i Fugl
Mest solgte
Græsrede ø11cm
4011905056227
 
DKK 35,00 inkl. moms
DKK 28,00 ekskl. moms
Undulat redekasse træ 21x13x12 cm
4011905056302
 
DKK 89,00 inkl. moms
DKK 71,20 ekskl. moms
Troperede 12x11cm
4011905056029
 
DKK 35,00 inkl. moms
DKK 28,00 ekskl. moms
Kanarierede 10cm 5,5 dyb
4011905056203
 
DKK 24,95 inkl. moms
DKK 19,96 ekskl. moms
Wm æggefoder gul 10 kg. Wm æggefoder gul 10 kg.
8711304244909
 
DKK 439,00 inkl. moms
DKK 351,20 ekskl. moms
RIO/Little one transportkasse pap RIO/Little one transportkasse pap
4602533000746
 
DKK 12,95 inkl. moms
DKK 10,36 ekskl. moms
Redekasse naturtræ 21x12,5x13 cm
4011905056326
 
DKK 120,00 inkl. moms
DKK 96,00 ekskl. moms
Redemateriale 50g
4011905056265
 
DKK 19,95 inkl. moms
DKK 15,96 ekskl. moms
Kokostrævler 30g Kokostrævler 30g
4011905056289
 
DKK 29,95 inkl. moms
DKK 23,96 ekskl. moms
Viser 1 til 9 af 9

Foder og tilbehør til stuefugle
Hos zoopet.dk kan du finde alt hvad du behøver indenfor fuglefoder, fuglegodbidder, fugleburer, fuglelegetøj, skåle, badekar, siddepinde, redekasser, fuglesand, samt snack og godbidder til tamfugle af alle slags. Så uanset om du har undulater, kanariefugle, dværgpapegøjer eller måske større papegøjer eller parakitter, så kan du finde hvad du skal bruge hos Zoopet.dk. Og det oveni i købet billigt!

Fodring af undulater
En undulat er en lille papegøje fra Australien. Den lever i store flokke der dagligt flyver langt omkring efter føde og vand. Det er en adræt, intelligent og hurtig fugl der er meget populær som tamfugl grundet sin lethed ved at blive tam at den er let at få til at yngle i fangenskab. For at en undulat trives har den dog behov for meget selskab, god plads at bevæge sig på og selvfølgelig fornuftig fodring. I det fri lever undulaten af frø fra forskellige græssorter og andre planter og frugter. Hos zoopet.dk kan du købe flere forskellige undulatblandinger der sikre din undulat en god basisdiæt.  Det er dog vigtigt, at du supplerer din undulat med forskellige former for frisk frugt og grønt i mindre mængder af gangen. Agurk, gulerod og mælkebøtter plejer de fleste undulater at sætte pris på. Derudover anbefaler vi at du giver din undulat mulighed for at slibe sit næb og få kalk gennem en kalksten eller via en sepiaskal. Din undulat skal selvfølgelig også altid have adgang til frisk vand ligesom mange undulater elsker at bade.

Fodring af parakitter
Parakitter kommer i mange størrelser og typer alt efter art og oprindelses land. En af de mest populære parakitter er nymfeparakitten der en fugl fra Australien. De lever i store flokke hvor de danner par med en fast mage. De søger føde på jorden og har en bred menu bestående af frø, planter, korn og frugt. Som grundfoder til tamfugle anbefales det derfor at give din parakit en kvalitets parakitblanding og dertil supplere med frisk frugt og grønt. Prøv for eksempel at tilbyde din parakit et stykke æble, broccoli eller gulerod. Der ud over bør din parakit altid have adgang til frisk vand og vil anbefaler at give den en kalksten, så den både kan slibe sit næb, samt blive forsynet med ekstra kalk ved behov.

Fodring af kanariefugle
Den altid livlige og syngende kanariefugl lever blandt andet vildt på de Kanariske Øer og Maderia. Kanariefugle er en af de fugle der har eksisteret længst tid som tamfugl. I naturen er de monogame og danner ofte par med den samme mage mange år i træk. Din kanariefugl vil derfor altid sætte pris på at have en mage at dele tilværelsen med. Det grundlæggende foder til din kanariefugl kan du købe her hos Zoopet.dk i form af en kanariefoderblanding af god kvalitet.  Hertil bør du supplere med grønt, så som for eksempel, æble, gulerod, rødbede, selleri, mælkebøtter, fuglegræs, vejbred med mere. Vask altid grøntsagerne inden servering. Husk altid at vaske frugt og grønt inden servering, samt at sikre dig at det plukkes hvor der ikke er sprøjtet. Husk at din kanariefugl skal have adgang til frisk vand og at den elsker at bade og derfor også bør have et badekar.

Fodring af papegøjer
Papegøjer kommer fra mange forskellige verdensdele og kan være både store og små fugle. Blandt de mest populære papegøjer er, dværgpapegøje, amazonpapegøje, ara, kakadue, grå jaco med flere. Fælles for disse fugle angående fodring er at de lever af en blanding af frø, nødder, planter og frugt. Deres stærke og meget kraftige næb kan knuse selv kraftige nøddeskaller, som de håndterer meget behændigt med næb og klør. Dertil skal du supplere med frisk frugt og grønt. Papegøjer kan have en tendens til at spise for meget hvis de keder sig, så det er derfor vigtigt at bruge foderet til at aktivere din papegøje med. Foreksempel ved at pakke det ind eller på anden måde gøre det svært tilgængeligt, så din papegøje skal arbejde lidt for sagen.

Fuglegodbidder til burfugle
Når din fugl skal forkæles, kan du finde et stort udvalg af fuglegodbidder hos Zoopet til billige priser. Vi har blandt andet hirsekolber og frøstænger fra Vitakraft og Vitapol til både undulater, parakitter, kanariefugle og papegøjer. Det vil derfor altid være muligt for dig at forkæle din fugl med en lækker godbid, der både aktiverer den og opfylder en del af dens foderbehov. Fuglegodbidder er derudover rigtig gode at bruge når man skal gøre en fugl håndtam.

Store fuglevoliere og mindre fuglebure
Hos Zoopet.dk kan du finde både store volierer og mindre fuglebure til markedets bedste priser! Vi har fuglebure til undulater, kanariefugle parakitter og større papegøjer, så uanset hvilken tam fugl du har valgt at holde i din stue, så kan du finde et passende bur hos os. Husk dog også at burfugle skal lukkes ud af buret dagligt for at få mulighed for at tage en flyvetur og strække vingerne.

Fuglelegetøj til tamfugle
Som de intelligente og aktive dyr fugle er, har de et stort behov for at du hjælper med til at de bliver aktiveret, når de skal leve som burfugle. Legetøj af forskelligt materiale vil hjælpe med til at din fugl ikke keder sig. Hos zoopet.dk kan du derfor købe et stort udvalg af forskelligt fuglelegetøj, så du altid kan finde noget nyt din fugl kan aktivere sig med.

Redekasser og redemateriale til tamfugle
Hvis dine fugle skal yngle, kan du hos Zoopet.dk finde et stort udvalg af redekasser og redemateriale, så din fugle får de bedste muligheder for at opstarte med yngelpleje.

Foderskåle, badekar og siddepinde til fugle
Hos zoopet.dk finder du alt hvad du skal bruge for at indrette dit fuglebur optimalt. Det er blandt andet vigtigt at din fugl har forskellige typer siddepinde, så den får aktiveret sine benmuskler forskelligt. En vandautomat og en passende foderskål er også nødvendigt at have og mange små burfugle sætter pris på en badekar at bade i.

Tilbehør til havens vilde fugle
Havens vilde fugle skal selvfølgelig også have det godt og derfor kan du hos zoopet købe et stort udvalg af vildfuglefoder og diverse foderautomater til dette formål. Det anbefales at fodre de vilde fugle året rundt, da de om sommeren har unger og derved et større foderbehov og om vinteren kan de have svært ved at finde tilstrækkeligt føde selv. Hvis du fodre varieteret i din have, vil du tiltrække mange forskellige fuglearter. For at sikre dit foder bedst mod uønskede gæster er det en god ide at benytte foderhuse, foderbrætter og diverse foderautomater til både frø og mejsebolde. Alt dette kan du købe til favorabel pris hos Zoopet.dk

Vitaminer til fugle
Din fugl har ligesom dig brug for vitaminer hver dag. Mange vitaminer vil den få i gennem sin kost, men under fjerskifte, opmadning af unger eller ved sygdom og alder kan din fugl have brug for ekstra vitamintilskud.

Fuglesand og sandpapir
I bunden af dit fuglebur skal du selvfølgelig have en form for bunddække. Til mange fugle er fuglesand egnet og til andre kan sandpapir anbefales. Sandpapiret vil være med til at slibe kløerne på din fugl, men nogle fugle gnaver det hurtigt i stykker og til disse fugle er sand bedre.