Kat
Bestsælgende varer i Kat
Mest solgte
Poésie sovs med kylling og grønt 85g
4008239313188
 
DKK 7,95 inkl. moms
DKK 6,36 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Kat eller ej?
Inden du beslutter dig for at udvide familien med en kat, er det vigtigt at have i tankerne, at katten kan leve i op til 20 år. Ligeledes er det en god idé at overveje, om katten skal være inde- eller udekat, og om den skal være raceren eller ej. Der er nemlig stor forskel på, hvilket katteudstyr og kattetilbehør du bør vælge, alt efter om katten er ude- eller indekat. Hos Zoopet.dk har vi nøje udvalgt vores produkter, så der er noget for enhver smag. Du kan derfor altid finde katteudstyr og kattetilbehør hos os, der dækker behovene hos både ude-og indekatte.

Køb billigt katteudstyr og kattetilbehør hos Zoopet!
Hos Zoopet har vi et bredt udvalg af katteudstyr. I vores sortiment af kattetilbehør er der praktisk talt alt, hvad man kan få brug for som både ny og gammel katteejer. Vi har alt fra fuldfoder og godbidder til aktiveringslegetøj, kattehalsbånd, katteskåle, kattetoiletter og plejeprodukter. Ligeledes har vi et velassorteret udvalg af transportere, kradsetræer og ikke mindst kradsemiljøer. Alt dette har stor betydning for, at din kat komme til at trives og leve i et sundt miljø. Derfor skal du vælge at købe dit katteudstyr og kattetilbehør hos Zoopet.dk.
Vi udvider løbende vores sortiment, så du altid har muligheden for at finde nye og spændende produkter til din kat. Vi ved, at katten elsker at lege, og vi ved, hvor vigtigt det er for katten at blive motioneret dagligt. Du kan derfor hos Zoopet.dk finde et stort udvalg af blandt andet kattelegetøj og aktiveringslegetøj, der er med til at holde din kat i form – både fysik og mentalt.

Bredt udvalg af spændende kattetilbehør og katteudstyr
Når du søger nyt katteudstyr eller kattetilbehør, kan du hos os søge i et bredt udvalg af foder, plejemidler, aktiveringslegetøj, m.m. Du kan desuden målrette din søgning og søge efter eksempelvis producent, funktion eller pris. Vi har kattetilbehør og katteudstyr til enhver smag.  Din kat har brug for daglige stimuli i form af leg og motion. Katten er et aktivt dyr fra naturens side og for at give din kat de bedste levevilkår, bør du tilbyde din kat forskellige former for stimuli i hverdagen. Har du behov for hjælp til at vælge det helt korrekte legetøj til din kat? Eller til valg af foder? Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Du skal blot sende en mail til vores kundeservice, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med et svar.

Stort udvalg af kattelegetøj
Når du leger med din kat er du med til at aktivere og motionere den. Ligeledes er legen med til at styrke Jeres bånd. Katten er utrolig legesyg fra naturens side og for at den ikke skal gå og kede sig, er det vigtigt at du som katteejer tilfredsstiller kattens behov for leg. Katten får ikke kun fysisk motion igennem legen, men bliver også nødt til at bruge sit hoved, og får herved styrket sin intelligens. Især brugen af aktiveringslegetøj er en fordel, hvis du har en indekat. Ved at tilbyde din kat aktivitetslegetøj er du med til at udfordre dens intelligens. Det er for eksempel en fordel at benytte et aktivitetslegetøj ved fodring af katten, hvis denne er overvægtig. Du kan f.eks. med fordel benytte en foderbold. Når der fodres med en foderbold skal katten bruge sit hoved for at regne ud, hvordan den får foderet ud af bolden. Foderbolden er ligeledes en hjælp til at undgå, at katten sluger sit foder for hurtigt. Zoopet.dk har et stort og bredt udvalg af aktivitetslegetøj til katten og i forskellige niveauer, du kan derfor altid finde aktivitetslegetøj hos os, der udfordrer din kat.

Udover aktivitetslegetøj kan vi også anbefale, at du tilbyder din kat bolde og pelsmus. Når katten leger med disse er det med til at motionere katten og tilfredsstille dens jagtinstinkt. Har du f.eks. en kat, der kunne trænge til at tabe sig, kan det være en fordel at afsætte tid hver dag til ”jagtleg”. Ved blot at lege, hvad der svarer til 5 – 10 minutter intens leg dagligt kan du være med til at forhindre overvægt hos katten. Ligeledes er legen med til at styrke dens kondition. Hos Zoopet.dk tilbyder vi et væld af forskelligt kattelegetøj, der med fordel kan anvendes til både killinger, voksne- og senior katte. Vi anbefaler altid, at du holder katten under opsyn, når den leger, og fjerner legetøjet ved endt leg. Herved undgår du, at katten ved et uheld skulle spise dele af legetøjet og legetøjet forbliver ligeledes spændende.

Virker det som om katten har mistet interessen for kattelegetøjet, kan du forsøge at sprøjte det med catnip. De fleste katte reagerer positivt på catnip, og vil igen lege med legetøjet.

Plejemidler til katten
Ligesom hunde har katten også behov for pelspleje. Du kan derfor hos Zoopet.dk finde et stort udvalg af kattetilbehør. Vi har et stort udvalg af kvalitetsprodukter inden for loppemidler, pelspleje og tandpleje. Har du f.eks. udekat anbefaler vi, at du jævnligt behandler katten med loppe- og flåtmiddel. Ligeledes kan det blive nødvendigt dagligt at rede kattens pels – især hvis katten er langhåret. Det er derfor en fordel at lære katten fra helt ung at acceptere pelsplejen. Udover at den daglige børstning med mere holder kattens pels ren og fin, er den tid, du bruger med katten med til at styrke jeres interne bånd. Gør derfor altid pelsplejen til en hyggestund, hvor du hygger om katten og eventuelt giver den noget ekstra lækkert i form af dens ynglings kattegodbidder.

Find billigt kattefoder her
Når katten er killing har den andre ernæringsbehov, end når den bliver voksen. Det er derfor vigtigt, at du fra start vælger et kvalitetsfoder til din kat. Hos Zoopet.dk finder du et stort udvalg af kattefoder. Vi har foder til kattekillinger, den voksne kat, seniorkatten og racespecifikt foder. Har din kat problemer med overvægt? Problemer med sine tænder? Eller noget helt andet? – Så kan du hos os også finde et foder, der kan være med til at forebygge dette. Kort sagt – vi har foder til alle kattens stadier i livet.
Vi tilbyder både tørfoder og vådfoder og i alle prisklasser. Det er derfor altid muligt at finde et foder hos os, der dækker din kats behov og naturligvis altid til fordelagtige priser.
Vi hjælper gerne med at finde frem til det helt korrekte foder til netop din kat. Du skal blot kontakte os via mail og vi vil hurtigst muligt vende tilbage.

Kvalitet til billige penge!
Køb katteudstyr og kattetilbehør hos Zoopet.dk – vi leverer dine varer inden for 2 – 4 hverdage og sørger for, at du får en skarp pris med i købet. Vi tilstræber at give op til 50 % i rabat på alt tilbehør til din kat. Udover, at du hos os kan spare penge, tilbyder vi yderligere levering direkte til din dør. Så er du fri for at skulle slæbe tunge fodersække med kattefoder eller tunge sække med kattegrus. Det bliver næsten ikke nemmere at bestille og få leveret nyt udstyr eller tilbehør til din kat.