Levering

Ved bestilling af produkter/ vare på Zoopet.dk inden 13:00, vil din pakke blive gjort klar til levering allerede dagen efter. Ved aflagte ordre efter 12:00 på alle hverdage, vil de blive afsendt dagen efter. Deraf har vi en leveringspolitik, som sikrer vores kunder 1-2 dages leveringstid.

Skulle der være spørgsmål vedr. ovenstående er du/ I altid mere end velkomne til at ringe til os, eller sende os en mail på: Kontakt@zoopet.dk 

Ved bestilling af akvarie(r) & Terrarier vil disse blive sendt med Danske fragtmænd, således vi sikre den bedste og sikreste levering for jeres skrøbelige gods/ produkter. - dette vil ligeledes være gældende for bestillinger/ ordre som overstiger vores vægt hos GLS. 
Disse varer vil hermed blive pålagt et gebyr på prisen for akvarie, terrarie og akvarieborde, da dette sendes med Danske Fragtmænd, eller med yderligere indpakning som vil blive pålagt 299,- i forsendelsesgebyr på disse varer berørt herom. Dette betyder at ordre, som er meget pladskrævende vil blive sendt på en europa palle, således som vægtkrævende ordre, som overstiger 30KG vil IKKE blive sendt med GLS, men derimod Danske fragtmænd.
Ved disse leveringer vil dette blive foretaget til kantsten på adressen. Dermed ikke til hoveddøren i eksempelvis lejlighedskomplekser, men i et sådanne tilfælde på bestillinger af eksempelvis akvarier, eller terrarier vil der bliver leveret til hoveddør til lejlighedkompleks - man skal derfor selv sørge for ombæring.

Tracking:

Så snart din pakke er pakket færdigt, og afgået fra Zoopet ApS vil du modtage et tracking nummer, alt efter hvilken afsendelsesmetode der er valgt.

 

Ordrebekræftelse:

Se først i din spam/ reklamemappe. Hos enkelte mailudbydere vil din ordrebekræftelse lande i disse mapper.

Såfremt du stadigvæk mangler en ordrebekræftelse efter 15-20 minutter, bedes du skrive til os på: Kontakt@zoopet.dk således vi kan finde frem til en eventuel fejl, og hvorfor du mangler denne ordrebekræftelse.

 

Opkrævning:

Vi trækker først pengene for en levering når ordren afgår fra Zoopet.

Såfremt der er betalt med et VISA Electron eller andet debit kort, vil banken reservere det pågældende beløb med det samme.