Hvem er vi?

Teamet bag Zoopet ApS er et godt og sammentørnet team, som hver især kan bidrage til virksomheden med mere end 10 års erfaring inden for branchen.

Zoopet ApS er en helt ny operatør på onlinemarkedet, og har førhen primært bevæget os hver især i fysiske butikker – men har øjnet muligheden, for at kunne simplificere den enkelte danske dyreejeres hverdag.  Med et nu større sortiment til en mere fordelagtig pris, og med lettere tilgang, end førhen hvor forbrugere har været tvunget ned i en fysisk butik.

Hos Zoopet ApS er der mulighed for at købe alt i foder og udstyr, som dit kæledyr har brug for. Vores produkter og er nøje udvalgt, og med interesse i at give vores kunder og deres kæledyr den bedste oplevelse – vores interesse og mål er at kæledyrene har det bedste der er at tilbyde, hvor pris og kvalitet er i højeste prioritering, uden at prisen nødvendigvis er alt afgørende ifht. kvaliteten, det er i dag muligt at få kvalitet til en yderst rimelig pris.

Da vi handler med yderst anerkendte samt velkendte mærker, sikre det for mange kunder hos Zoopet ApS.

Zoopet ApS tilbyder et stort udvalg af online udvalg af kvalitetsprodukter til dig der har katte, hunde, gnavere, reptiler, fisk eller fugle. I blandt vores brede sortiment skulle det gerne være muligt at finde lige præcis dét du som ejer søger – skulle der imod vores forventning være produkter du søger, som ej er til at finde på siden er du mere end velkommen til at spørge os om det er noget vi har mulighed for at få hjem, og så skal vi på bedste og hurtigste vis forsøge at få det hjem inden for yderst kort tid.

Hvorfor handle hos Zoopet?

  • Hurtig levering. (1-2 hverdage)
  • Kvalitetsprodukter til fordelagtig priser.
  • 14 dages fuld returret.
  • Gratis fragt ved køb over 500DKK ( til nærmeste GLS pakkeshop)
  • Yderst kvalitetsbevidst og kompetent team bag Zoopet ApS.
  • Personale med mere end 10 års omgang i branchen.