Andre Dyr
Bestsælgende varer i Andre Dyr
Mest solgte
TRIGGLES M KALKUN
Spar 33%
4008239358219
Standard salgspris DKK 17,95
DKK 12,00 inkl. moms
DKK 9,60 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Lær grundreglerne for dyreliv i haven
Hos Zoopet sætter vi stor pris på alle dyr, og derfor har vi et sortiment af foder og tilbehør til mange slags dyr. Hvis du ønsker at have dyr i din have, har du også mulighed for at handle foder og tilbehør hos Zoopet, så de vilde dyr kan få de de bedste levevilkår.
Der er fem helt basale fornødenheder, havens dyr har behov for. Med de rette fornødenheder kan have opfylde kravene, for et aktivt vildt dyreliv.

Redepladser
Ønsker du de vilde dyr skal yngle i din have, er det yderst vigtigt du giver dem gode redemuligheder. Buske og andre buskadser samt hække og træer, giver gode rede muligheder. Solsorte ynder at yngle i tjørnebuske eller lignende bevoksninger, hvor imod pindsvin foretrækker en tæt og lav busk som f.eks. rhododendron eller dværgmispel. Dværgmispel og rhododendron har begge den fordel at de ser meget tætte ud ude fra, men inde bag ved er der et hulrum, hvor små dyr kan yngle og bo.

Fødemuligheder
Det er vigtigt at dyrene har ordentlig tilgang til føde. Det gælder både tilgængeligt vildtfoder, men også købefoder. Der er rig mulighed for at have naturlige fødekilder i din egen have, såsom bærbuske, frugttræer, grønt i haven, hyld, diverse ukrudtsplanter mm. Ukrudtsplanterne tæller for eksempel mælkebøtter, skvalderkål, tidsler, kamille, brændenælder med flere. Dyr der lever vildt i naturen kan have meget svært ved at finde naturlige fødekilder, i byerne, så du kan hjælpe ved at give dem mad. Hos Zoopet fører vi en række produkter til vilde dyr. Vores sortiment tæller foderkugler til fugle, korn, vådfoder til pindsvin og så videre. Giv dyrene de bedste levevilkår og nyd din have med et rigt og smukt dyreliv.

Skjulesteder
Er din have stor og åben? Er din have lille eller tæt? Det kan gøre en stor forskel hvilken slags have du har, da dyr gerne vil have steder de kan gemme sig. Hvis din have kun har en græsplæne og ikke meget andet, vil du sandsynligvis ikke få andre besøg i haven end nogle fugle der leder efter orme. For at tiltrække flere dyr, bør du sørge for at få nogle krat de kan gemme sig i. Et krat er en naturlig bevoksning fyldt med buske, træer og andre planter. Et krat giver dyrene et godt sted at gemme sig, så de kan holde øje med farerne rundt omkring dem. Dyrene kan også skjule sig for de farer der lurer, primært mennesker og andre dyr. Hvis en lille fugl eller en gnaver kan gemme sig i buskadset, vil den nemmere kunne overleve.

Foder
Hos Zoopet har vi et bredt udvalg af foder til dyr. Vi har også foder til de vilde dyr, dem du nyder fra vinduet eller fra terrassen. For at give de vilde dyr de bedste levevilkår og for at tiltrække dem, skal du sørge for at fodre dem med kvalitetsfoder. Hos Zoopet har vi vildtfoder til de fleste dyr. Foderet kan du lægge ud som det er og give dyrene omsorg på den måde. Du har også mulighed for at være kreativ og lave dit eget foder, med et udvalg at produkterne på Zoopet.dk. Når du køber kokosnødder med foder i, eller tilsvarende produkter, bliver de tømt efterhånden som dyrene spiser foderet. Når foderet slipper op, behøver du ikke at smide det hele ud, men du kan der imod fylde det op igen. Hvis du køber vores mejsebolde, kan du smelte den ved middelvarme i en gryde og putte det i kokosnødderne eller lignende produkter. Du kan bruge samme metode ved at blande vores korn- eller nøddeblandinger med fedt og sætte det i ud til fuglene. Fuglene vil elske det varierede og næringsrige føde, hvilket vil få dem til at komme i din have gang på gang.

Tryghed
For at holde dyr i haven, skal dyrene føle sig trygge. Når du fodrer dem og sørger for skjulesteder samt redepladser, vil de få en følelse af tryghed i din have og vil ønske at blive der. Du skal dog huske at fuglefoder, pindsvinefoder, korn, fuglehuse, foderbræt m.fl. ikke helt er nok. Samtidig med du skaber trygge rammer i din have, skal du sørge for at holde afstand. Hvis ikke du holder afstand fra dyrene vil de føle sig truet og finde et andet sted de kan bo. Vilde dyr vil gerne leve uforstyrret, men så længe du holder afstand føler de sig trygge.

Hjælp dyrene
For at sikre dyrene på bedste måde kan du hjælpe dem. Du kan sætte et udendørs gnaverhus op, fylde det med halm og lade pindsvin bo der i de kolde tider. Du kan sørge for et lille strå- eller kvistelager til fuglene, så de har noget at bygge rede ud. Du kan sørge for at fodre dyrene jævnligt og tjekke beholdningen, samt sørge for de har frisk vand i deres højde og uden is på. Hvis du ønsker fuglene ikke flyver ind i dine vinduer og kommer til skade, kan du sætte klistermærker på vinduet for at advare dem om glasset.
Dyr forvilder sig ret ofte ind steder hvor de ikke kan komme ud igen. Når du lukker din garage, dit skur, legehus, drivhus eller lignende, så tjek efter dyr inden. Mange dyr bliver indespærret og dør enten af madmangel eller stress og kulde. Hvis du hjælper dyrene ved at tjekke en ekstra gang, kan du redde dem fra den skæbne.

Ilder
Hos Zoopet finder du ilderfoder såvel som legetøj og tilbehør til din ilder. Hvis du mangler legetøj eller seler, kan du finde et stort udvalg under fanen ”kat”. Grunden til at ildertilbehør er under fanen kat, er at katte og ildere minder meget om hinanden. De leger begge og finder den samme type af legetøj spændende. Ilderens størrelse minder meget om små katte og killinger, og derfor kan man bruge selerne til begge.

Høns
Zoopet har et stort udvalg af foder og tilbehør til høns. Flere af produkterne til høns kan dog også gavne andre dyr i haven. Varmelegemer til at holde vandet frostfrit, kan sørge for at alle havens beboere kan få frisk drikkevand. Fodertrugene sørger også for at maden bliver på plads og kan være i en passende højde til andre dyr end fugle.