Høns
Mest solgte
Hønsevander 3 L
570566251017
 
DKK 59,00 inkl. moms
DKK 47,20 ekskl. moms
Hønsefoderautomat 3 kg
590755985375
 
DKK 159,00 inkl. moms
DKK 127,20 ekskl. moms
Hønsefoderautomat 1 kg
590755985374
 
DKK 85,00 inkl. moms
DKK 68,00 ekskl. moms
Vandautomat øko 8L
8435039999544
 
DKK 98,00 inkl. moms
DKK 78,40 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Høns som kæledyr eller nyttedyr
Høns er både et nyttedyr og kan også være et kæledyr. De er i moderne tid blevet populære at have i haverne, både villahaven og kolonihaven, da de skaber liv, hjælper til i haven og giver dejligt kød og gode æg. Hos Zoopet har vi et bredt sortiment af tilbehør til høns, hvor du kan starte helt fra bunden og bygge et hjem op til dine høns, eller hvor du kan købe alt til dit allerede etablerede hønsehus. Høns kan sagtens være kæledyr samtidig med de er nyttedyr. Høns er den nye populære trend, da man kan få billige produkter i form af kød og æg samtidig med, at man kan styre, at ens høns får det bedste foder, hvor vi hos Zoopet fører et bredt sortiment af godkendt hønsefoder.

Høns er gode for miljøet og hjælper til i haven
Udover godkendt hønsefoder fra Zoopets store udvalg, spiser høns en række andre ting i haven. Hønsene spiser f.eks. snegleæg, specifikt fra dræbersnegle, som sneglene har gravet ned under det øverste lag jord. De spiser også larver, fluer, edderkopper og en række andre insekter i haven, inklusiv de insekter, der betegnes som skadedyr. Dermed hjælper hønsene din have med at forblive sund og rask. Høns hjælper også med til at holde haven ren. Høns spiser diverse rester og haveaffald og omdanner via fordøjelsen affaldet til kompost, der kan bruges til at gøde haven og drivhuset med. Når du har høns, er det slet ikke nødvendigt at ty til giftige sprøjtemidler i haven, da dine høns vil afhjælpe problemer ved at holde rent i bede og omkring hækken. Når man har høns i haven, er det også ulovligt at bruge giftige sprøjtemidler, da det kan forgifte hønsene og gøre dem meget syge eller i værste fald slå dem ihjel.

Høns har brug for god plads, men hvad skal man holde øje med?
Sørg for at dine høns får masser af plads til at færdes på, både når de er i haven og når de er i hønsehuset. Hos Zoopet har vi et sortiment der hjælper til at give dine høns de allerbedste forhold, hvor de både får rigeligt med plads inde i hønsehuset, men også i deres gård, hvor de kan gå rundt og hygge sig. Du kan vælge at supplere med at lade hønsene gå frit rundt i din have, så de får ekstra plads at gå på. Hvis du vælger at gøre det, vil du få alle de miljømæssige fordele, hvor dine høns vil kunne hjælpe med at holde haven ren. Dine høns vil også kunne gøde, mens de går rundt i haven og dermed hjælpe din have med at vokse sig endnu flottere og give dig langt flere og bedre afgrøder end førhen. I Zoopet har vi mindre hønsehuse, men det er dog muligt at placere hønsehusene sammen, for at få et større dyrehold og dermed få en endnu mere livlig og sund have, med endnu flere og større afgrøder. Du vil med fordel også kunne have flere høns for at øge produktionen af æg og kød, så du kan blive endnu mere selvforsynende.

Derfor skal du bruge en vandvarmer til dine høns
Høns er meget modstandsdygtige i forhold til kulde og kan tåle helt ned til 20 grader under frysepunktet. Som ved alle andre dyr, skal høns også have adgang til rent vand hele døgnet rundt, så deres velfærd og hygiejne kan vedligeholdes bedst muligt. Da høns går ude hele året rundt, vil deres vandskåle også være udsat for direkte kulde og derfor er der risiko for at vandet fryser i de kolde vintermåneder. For at holde dine høns glade og sunde, er det vigtigt at du holder deres vand fra at fryse til, da de eller bliver udsat for dehydrering, der kan lede til mistrivsel og dårlig produktion af æg. Hos Zoopet har vi et varieret sortiment af vandvarmere til dine høns' vand.

Vælg det rette underlag til dine høns
Hos Zoopet har vi godt sortiment af underlag til dine høns, så du kan vælge det helt rette underlag til lige præcis dit hønsehus. Høns går helst på toilettet i grus eller sand, så det er vigtigt du spreder et godt lag ud i hønsegården, hvor de kan besørge. Efterfølgende kan dine høns' efterladenskaber fjernes uden meget besvær og kan bruges til f.eks. gødning i din have eller i dit drivhus. Et andet bundlag, der er meget nemt at have med at gøre, er spåner. Spånerne er lette at samle op og er rigtigt behageligt for dine høns at gå på. Såfremt udvalget under fanen Høns ikke synes bredt nok, kan du med fordel gå ind under fanen Gnavere og ind under Bundstrøelse og badesand, da gnaverbundlag er det samme, der også bruges til hønsehold. Under Bundstrøelse og badesand kan du vælge blandt flere produkter og dermed vælge præcist det dine høns er mest tilfredse med.

Foder til dine høns
Her hos Zoopet har vi et varieret og bredt sortiment af hønsefoder, så du kan vælge det helt rette til dine høns. Høns har forskellige smagspræferencer, så derfor er det vigtigt at du i starten af dit hønsehold lige prøver lidt forskellige slags hønsefoder, så du kan vælge det foder, dine høns bedst kan lide.

Hurtig og nem levering af både de store og de små ting
Når du vælger at bestille dine varer hos Zoopet, vil dine varer blive leveret lige til din dør. Leveringen hos Zoopettager 1-4 hverdage og kan naturligvis også leveres til din firmaadresse eller en anden alternativ adresse, såfremt det ønskes.