Hest

Køb billigt udstyr til hest og rytter hos zoopet

Hos zoopet kan du også finde udstyr til hest og rytter. Vi tilstræber at have et stort basis udvalg indenfor det vigtigste udstyr. Så hvad enten du skal bruge en ny ridehjelm til dig selv eller en børste til din hest, så kan du finde det hos os – og dette til en favorabel pris. Vi tilstræber at give op til 50% rabat på den vejledende markedspris, som andre butikker udbyder varerne til. Vi køber stort ind og har lave omkostninger. Derfor kan vi sælge den kendte mærkevare billigere end de normale butikker.

Stort udvalg af det nyeste indenfor hesteudstyr og hestetilbehør.

Vi tilstræber, at vi altid har fingeren på pulsen og forhandler det nyeste indenfor hesteudstyr og hestetilbehør. Vi har blandt andet et stort udvalg indenfor hestegodbidder, strigler, ridehjelme, ridestøvler, ridehandsker, grimer, træktove, ridepiske og sikkerhedsveste samt ikke mindst tilskudsprodukter. Hos Zoopet.dk kan du altid lave et godt køb på det du mangler til din hest. Vi forhandler de meget populære mærker som Carat og Catago, samt plejemidler til hest fra Kruuse.
Udover alle de ting, der er helt nødvendige for din hest, har vi også en masse rytterudstyr til gavn og glæde for dig i hverdagen. Har din hest særlig behov for pelspleje, så kan du hos os finde et stort udvalg af både børster, kamme, shampoo og alt hvad du ellers skal bruge for at pleje din hest bedst muligt.

Køb billige hestegodbidder hos zoopet.dk

Din hest fortjener også at blive forkælet en gang imellem og det gør du bedst med en godbid beregnet til heste. Du kan finde hestebolcher i mange forskellige smagsvarianter, blandt andet lakrids, æble, gulerod og banan. Hestebolcher er ideelle belønninger når du skal træne din hest, både i den daglige opdragelse eller i forbindelse med ridning eller anden træning.
 

Strigler og børster til enhver hesterace

Alle heste skal børstes jævnligt, så de både holdes rene og bliver tjekket efter for sår og skrammer. En grunddig gennembørstning vil også styrke hestens blodomløb og gøre den bedre tilpas. Hertil kommer at man i fældeperioderne kan børste meget løst hår af til glæde for både dig selv og hesten. Hos zoopet kan du både købe plastikstrigler, bløde og stive børster, hovrensere, svampe og meget mere, du skal bruge til en grundig pleje af din hest.

Grimer og træktove

Alle heste har behov for en grime og et træktov at blive ført i. Vi har grimer i mange farver og størrelser, så du altid kan finde en grime, der passer til lige din hest. Det er en fordel hvis din hest eller pony altid bærer en grime når den er på fold. Det vil sikre at den er let at få fat i, både når den skal trækkes ind til ridning eller for natten og at den kan fanges nemmere, hvis uheldet skulle være ude og den slap ud af folden. En grime kan indstilles som minimum i nakken, men mange grimetyper kan også indstilles om mulen. Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse grime din hest eller pony skal bruge, er du velkommen til at kontakte kundeservice for vejledning. Et godt trækketov eller grimeskaft er en nødvendighed for at trække din hest på en sikker måde.

Ridestøvler, ridehandsker og ridehjelme

Som rytter har du behov for en hel del udstyr for at være klædt rigtigt på. Den vigtigste beklædning for en rytter er naturligvis ridehjelmen. Et fald fra hesten kan nemt give skader og det er her specielt vigtigt at passe på sit hoved, så et fald i høj fart ikke giver store skader på dette. Ridestøvler er en anden vigtig beklædning, da disse sikre dig et stabilt fodfæste og samtidig via den hæl de er udstyret med, sikre at din fod ikke kan komme til at sidde fast i stigbøjlerne. Ridehandsker er praktiske, da de både beskytter dine hænder mod kulde i de kolde måneder, men også mod for eksempel vabler, hvis hesten trækker kraftigt i tøjlen.

Sikkerhedsveste til en god pris

Hos zoopet kan du få Catago sikkerhedsveste til en rigtig favorabel pris. Catago sikkerhedsvest til ridning er en vest der er klassificeret til level III, som er det højeste sikkerheds niveau. Vesten har gennemgået en choktest og har en rigtig god pasform. Det er desuden en meget let vest at have på og strukturen af lamellerne gør den meget flexibel at have på. Vesten er udstyret med kraftige velcro lukninger både på maven og skuldrene, der letter tilpasningen. En sikkerhedsvest er en rigtig fornuftig påklædning som rytter, især i forbindelse med springning. Til børn og unge under 18 år er det endda påkrævet til spring og militarystævner, at bære godkendt sikkerhedsvest.
 

Sårplejemidler til heste

Da de fleste heste på et tidpunkt får større eller mindre skrammer, så er det vigtigt at have sårplejemiddel på lager, så man hurtigt kan behandle skaden. Det kan være i form af bandager, salve eller spray. Vores Kruuse Manuka honning sårsalve er for eksempel både meget effektiv og populær.
 

Få hesteudstyr leveret direkte til døren.

Når du bestiller hesteudstyr gennem os, tilstræber vi at leverer dine varer senest 4 hverdage efter bestilling. Du kan frit vælge, om du vil have varerne leveret direkte til din adresse ellerdu kan hente den i en postbutik, lige når det passer dig. Der leveres den automatisk, hvis ikke du er hjemme på leveringstidspunktet. Så bliver det ikke nemmere at få købt ind til hesten. Og bestiller du for over 699 kr, så leveres din ordre oven i købet for det meste fragtfrit. Når vi afsender din forsendelse fra vort lager vil du modtage en faktura via mail. Samtidig vil du få en "Track & Trace" meddelelse, så du selv kan følge forløbet på din forsendelse, samt se hvor den befinder sig.

Rådgivning i køb af heste og rytterudstyr.

Det er ikke altid nemt at vide, hvad man skal vælge af udstyr til sin hest eller til sig selv og derfor sidder vores kundeservice klar til at svare på alle mail henvendelser omkring dette indenfor 24 timer.