Gnaver
Bestsælgende varer i Gnaver
Mest solgte
Chipsi climate hampmåtte M
4002973233542
 
DKK 29,00 inkl. moms
DKK 23,20 ekskl. moms
Chipsi climate hampmåtte XL
4002973233535
 
DKK 89,00 inkl. moms
DKK 71,20 ekskl. moms
Chipsi climate hampmåtte L
4002973233559
 
DKK 79,00 inkl. moms
DKK 63,20 ekskl. moms
Excel rabbit light 1.5kg
Spar 23%
40010
Standard salgspris DKK 114,95
DKK 89,00 inkl. moms
DKK 71,20 ekskl. moms
Nature land chinchilla sand 1kg
Nyhed!
8595091770472
 
DKK 20,00 inkl. moms
DKK 16,00 ekskl. moms
Über papirstrøelse 198L hvid
Spar 30%
037461896224
Standard salgspris DKK 425,00
DKK 298,00 inkl. moms
DKK 238,40 ekskl. moms
Viser 1 til 6 af 6

Køb alt til din gnaver hos Zoopet
Hos os kan du finde alt, hvad du behøver af såvel gnavertilbehør som gnaverudstyr for at sikre at din gnaver er glad og tilfreds. Vi har eksempelvis et stort udvalg af gnaverbure, gnavermadskåle, drikkeflasker, gnaverfoder, gnavergodbidder, gnavervitaminer, bundstrøelse, badesand, gnaverlegetøj, gnaverseler, gnaverhuse og gnaverbøger. Køb dit gnaverudstyr og gnavertilbehør hos os og spar mange penge. Hos Zoopet køber vi stort ind og kan derfor tilbyde dig ekstraordinære skarpe priser på alt til gnavere. 

Din gnavers tænder skal slibes
Som bekendt vokser gnaveres fortænder hele livet, og de har derfor et stort behov for dagligt at kunne slibe deres tænder. Hos Zoopet har vi derfor et kæmpe sortiment af både mineralsten og gnavergodbidder med en slibende effekt. Udover at gnavere har brug for at vedligeholde og slibe deres tænder, har de også et stort behov for at få stimuleret deres sanser og blive aktiveret gennem dagen. Derfor er det vigtigt, at du indretter din gnavers bur med masser af aktivitetslegetøj til gnavere – og netop spændende aktivitetslegetøj finder du altid et stort udvalg af hos os. Vi har alt i aktivitetslegetøj lige fra løbehjul, stammer og tunneler til hængekøjer, vipper, broer og snackbolde.

Gnaverbure i mange forskellige størrelser
Din gnavers bur er dens et og alt, og derfor er det alfa og omega, at du indretter gnaverburet med hensyntagen til netop din gnaver og dens behov. Det er ofte en rigtig god idé at indrette gnaverburet, så det minder mest muligt om din gnavers naturlige habitat og giver din gnaver mest mulig plads at udfolde sig på. Til dette er naturhø, halm og diverse tunneler af træ og kork oplagte valg. Langt de fleste gnavere elsker desuden at komme ud af gnaverburet og udforske verdenen i en løbegård eller et udebur. Derfor er et udebur eller en løbegård ved siden af din gnavers indebur ofte en rigtig god investering. Vælger du at forkæle din gnaver med en løbegård, skal du imidlertid væres opmærksom på aldrig at lade din gnaver færdes alene i en sådan, da den kan bryde ud eller blive overfaldet af de forskellige rovdyr, som bor i haven. Hos Zoopet har vi altid et sortiment af velegnede indebure, udebure og løbegårde, så du kan finde netop det/de gnaverbure, som matcher dig og din gnaver bedst. Vi har gnaverbure i alle prisklasser.

Hvad du bør vide om gnavere
Når du anskaffer dig en gnaver, skal du ikke blive overrasket over hvor lang tid det tager at gøre den håndtam. Det kræver tid – og ikke mindst tålmodighed at gøre din gnaver tryg ved sit nye hjem. Når først du og din gnaver har knyttet sig til hinanden, har du en lille ven for livet. Når du er blevet gnaver-ejer, er det vigtigt at huske på, at langt de fleste gnavere er meget følsomme overfor høje lyde og ikke kan holde til at blive taget for hårdt om. Har du flere gnavere i samme bur, er det også en rigtig god idé at tjekke, hvilket køn de har, da gnavere i en tidlig alder bliver kønsmodne. Gnavere avler desuden meget hurtigt, så medmindre du ønsker en decideret gnaver-farm, bør du få dine gnavere neutraliseret, hvis du holder dem i samme bur. Har du flere gnavere i samme bur bør du også være opmærksom på, at visse gnavere let kommer op at slås, hvis de sættes sammen, eksempelvis hamstere og dværghamstere.

Hvilken gnaver skal jeg vælge?
Inden du bliver gnaver-ejer, bør du også gøre op med dig selv, hvilken gnaver der passer bedst til dit temperament og din livsstil. Hamstere, rotter og chinchillaer er eksempelvis meget aktive om natten, så hvis du har et job, hvor du skal tidligt ud af sengen, bør du måske overveje at anskaffe dig en gnaver, som har de fleste af sine vågne timer om dagen i stedet for om natten. Sådanne gnavere kan være marsvin og kaniner.

Hvilket gnaverfoder skal jeg vælge?
Din gnaver har brug for en varieret og sund kost, og det er derfor vigtigt, at du vælger et godt gnaverfoder af høj kvalitet. Hos Zoopet.dk tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitets gnaverfoder. Vi har foder til stort set alle gnavere og til alle livsstadier. En gammel gnaver har ikke det samme energibehov som en ung gnaver og du bør derfor vælge et foder der passer til gnaveres livsstadie.

Gnavere har brug for bundstrøelse i deres bur
Når gnaverens bur skal indrettes har du brug for bundstrøelse. Hos Zoopet.dk tilbyder vi et vælg af forskellige typer for bundstrøelse. Vi har både hø, halm og spåner. Fælles for alle disse typer bundstrøelse er, at de både isolerer og absorberer, så din gnaver altid har et behageligt miljø i sit bur.

Har gnavere behov for legetøj?
Både ja og nej. Mange gnavere kan godt lide at lege, det er dog meget forskelligt fra gnaver til gnaver. Har du en gnaver der gerne leger, kan du hos Zoopet.dk finde et stort udvalg af sjovt gnaverlegetøj. Vi kan tilbyde blandt andet huler, løbehjul, tunneler og bolde. Hos os finder du gnaverlegetøj til både marsvin, kaniner, rotter og hamster – kort sagt vi har gnaverlegetøj til langt de fleste gnavere.

Pelspleje til gnaveren
Hvis du har udstillings gnavere, har du behov for pelsplejemidler til din gnaver. Derfor kan du hos os finde et bredt og spændene udvalg af diverse pelsplejemidler til din gnaver. Vi tilbyder alt fra negleklippere til shampoo der kan afhjælpe eventuelle hud problemer hos gnaveren. Hos Zoopet.dk finder du pelsplejemidler til både udstillings- og hverdagsbrug.

Vi har alt i gnaverudstyr og gnavertilbehør
Når du handler ved Zoopet.dk er du sikker på, at du kun finder kvalitetsprodukter fra nogle af de førende producenter inden for gnaverudstyr og gnavertilbehør. Vi har nøje udvalgt vores sortiment, så du altid kan finde lige netop det produkt der bedst muligt dækker dine og din gnavers behov. Hos os finder du altid gnaverudstyr og gnavertilbehør til fordelagtige priser.
Er du i tvivl eller har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du skal blot sende os en mail på kundeservice@zoopet.dk og vi vil hurtigst muligt svare tilbage – vi svarer inden for 24 timer på hverdage.