Gnaverseler
Mest solgte
Kaninsele+line nylon m.motiv Kaninsele+line nylon m.motiv
4011905062631
 
DKK 85,00 inkl. moms
DKK 68,00 ekskl. moms
Dværgkaninsele+line m.motiv Dværgkaninsele+line m.motiv
4011905062655
 
DKK 79,95 inkl. moms
DKK 63,96 ekskl. moms
Soft sele m. line, t. stor kanin, 25–40 cm, 1.20m
4011905615141
 
DKK 110,00 inkl. moms
DKK 88,00 ekskl. moms
Soft sele t /Marsvin 18-25cm
4011905615127
 
DKK 89,95 inkl. moms
DKK 71,96 ekskl. moms
Soft sele t/Kanin 25-32cm
4011905615134
 
DKK 98,00 inkl. moms
DKK 78,40 ekskl. moms
Soft sele t/rotte 12-18cm
4011905615110
 
DKK 89,95 inkl. moms
DKK 71,96 ekskl. moms
Kanin-marsvin sele nylon med l Kanin-marsvin sele nylon med l
4011905062600
 
DKK 69,95 inkl. moms
DKK 55,96 ekskl. moms
Viser 1 til 7 af 7

Stort udvalg af gnaverseler

Hos Zoopet kan du altid finde et stort udvalg af gnaverseler til kaniner, marsvin, rotter og andre gnavere. Vi forhandler gnaverseler i mange forskellige farver og designs, så der vil altid være en sele der passer i din og din gnavers smag. Vi har ligeledes gnaverseler i flere størrelser, så hvad enten du skal finde en sele til din kanin unge eller til din fritte, så kan du finde den hos os. Og det oveni købet til en rigtig god pris! Alle vores gnaver seler er justerbare og har klikspænder, så de er nemme at sætte på og tage af din gnaver. 

Hvornår skal du bruge en kaninsele?

En kanin er et aktivt dyr der godt kan lide at bevæge sig omkring med hop og spring. Det er derfor vigtigt at din kanin får daglig motion. Udover en løbegård til kaninen udendørs vil mange kaniner elske at få lov at bevæge sig rundt i mere af haven. Så den ikke løber væk er en kaninsele med snor i en god ide. Så kan du sammen med din kanin udforske haven. Kaniner der bor indendørs vil også nyde at komme udendørs og få græs under poterne i godt vejr. Hvis du dyrker kaninhop med din kanin er det også vigtigt, at den har en god sele på, så den ikke stikker af. Når du skal vælge sele til din kanin, skal du måle den om maven, så du vælger den rigtige størrelse sele. Hos zoopet har vi både kaninseler til dværgkaniner og store kaniner i flere forskellige farver, så du kan altid få en kaninsele der passer til både dit og din kanins behov. Alle vores kaninseler er udstyret med en line, så du har noget at holde i når du lufter din kanin. Det kan ikke anbefales at binde kaninen i linen, da den så ofte meget hurtigt vil gnave linen over. Når du skal have din kanin til dyrlægen kan det også være en stor fordel at have din kanin i sele og line, så den er nemmere at holde styr på.
 

Gnaverseler til marsvin, rotter og fritter.

Hos zoopet kan du også få en sele til dit marsvin, din rotte eller måske din fritte. Rotter og fritter især er aktive dyr, der gerne vil med deres ejer omkring i verden og da de er meget livlige er det fornuftigt at have styr på dem via en sele. En fritte kan typisk passe den samme sele som en rotte.  Husk at tilvende din gnaver til at have sele på, så det bliver en god oplevelse for den. Husk at en gnaver let kan skræmmes, så du kun bør lufte den et sted hvor der ikke er larmende trafik eller andre dyr der vil forsøge at jage den, så den bliver skræmt og løber væk.

Hvordan tilvænne du din gnaver til at have sele på?

Når du lufter din gnaver i sele får den både frisk luft, motion og oplevelser. Derudover tilbringer du og din gnaver en masse kvalitetstid sammen og får herved styrket jeres bånd.
Når du skal tilvænne din gnaver til at gå i sele, er det en rigtig god idé at starte så tidligt som muligt. Det er meget nemmere at lære en unge at gå i sele end et voksent dyr. Det er dog stadig muligt at vænne en voksen gnaver til at gå i sele, men det kan tage mere tid og tålmodighed end med en unge. Vi anbefaler at du tager tilvænningen til selen i et roligt tempo som din gnaver bestemmer. Husk at rose og belønne din gnaver for god opførsel mens den har sele på og straf den aldrig. Tag selen af igen, inden dyret bliver for utålmodig med at have sele på. Du kan med fordel kombinere det at få sele på med at give din gnaver nogle lækre gnavergodbidder. Så vil den forbinde det at få sele på med noget rart.
Det er en god idé at øve dit dyr i at gå i sele indendørs eller på et, for den, hjemmevant sted. Herved kan du i rolige og vante omgivelser vænne din gnaver til at gå i selen inden i begiver jer udendørs.
Når du vælger sele til din gnaver, er det vigtigt at finde en sele der passer godt. Den må hverken være for stram eller for løs. En god tommelfingerregel siger, at du bør kunne få en lillefinger imellem selen og dit dyr.
De første par gange du tager din gnaver med udenfor kan du opleve, at den ikke går særlig meget omkring og måske helst bare vil sidde og kigge. Det er helt normalt og efterhånden vil din gnaver blive mere og mere fortrolig med omgivelserne og det at have sele på og så vil den ønske at bevæge sig omkring. 
Når man går tud med en gnaver er det ikke som at gå med en hund. Din gnaver skal selv have lov at bestemme hvor den går hen af, så længe det naturligvis ikke er farligt for den. Man kan ikke forvente at en kanin, marsvin eller fritte ønsker at gå derhen hvor du vil, så det er i stedet omvendt. At du følger med hvorhen den løber eller hopper. Du bør aldrig efterlade din gnaver uden opsyn med sele på, da den vil kunne hænge fast i grene eller andet eller gnave selen over. 
 

Køb din nye gnaversele hos Zoopet.dk

Og spar penge! Vi køber stort ind, så vi kan give vores kunder de bedste priser. Når du køber gnaverudstyr hos os leverer vi inden for 2 – 4 hverdage. Det er derfor nemt og tidsbesparende at købe din nye kanin-, marsvine- eller rottesele hos os. Er du ikke hjemme til at modtage din pakke kan du med fordelhente den i din lokale postbutik, så du kan hente din pakke når det passer dig. 
Er du i tvivl omkring valg af gnaversele eller andet er du naturligvis velkommen til at sende os en mail med dine spørgsmål og vi vil hurtigst muligt besvare denne.