Fisk
Bestsælgende varer i Fisk
Mest solgte
Akvariegrus  sort granit 10 kg
42800310
 
DKK 99,00 inkl. moms
DKK 79,20 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Akvarier, Lamper og Borde
Står du og mangler et akvarium til at pryde dit hjem, så har vi det helt rette akvarium til dig. Et fyldt akvarium med farverige planter, spændende dekorationer og livlige fisk, giver noget smukt at se på i dit hjem. Både du, dine gæster, dine børn eller endda dine andre kæledyr vil nyde synet af dit smukke akvarium. Mange oplever det er endnu bedre end en computer eller et tv, da et akvarium skaber ro i sindet ved dets planter og fisks svajene bevægelser. Hos Zoopet kan du vælge frit blandt mange forskellige akvarier, med et væld af armaturer og borde til. Du kan vælge en moderne og stilren hvid, til din nutidige bolig. Du kan vælge en skarp og flot sort, der pryder din minimalistiske stil. Der er også mulighed for at vælge diverse luksuriøse træprint, der varmer dit hjem op på en hyggelig facon.

Akvariefoder
Det er af yderste vigtighed, at fodre dine fisk med kvalitetsfoder. Hos Zoopet forhandler vi mange kendte kvalitetsmærker og leverer samtidig hurtigt det lækre akvariefoder direkte til din dør.

Akvarieplejemidler
For at vedligeholde dit akvarium på bedst mulige måde, har vi en række akvarieplejemidler tilgængelig på Zoopet under kategori ”Akvarieplejemidler”. Der kan du finde hjælpsomme og praktiske akvarieplejemidler, der passer til netop dit akvariums behov.

Indvendige Akvariepumper
Dit akvarium har brug for en god pumpe og hos Zoopet er det muligt at vælge gode kvalitetspumper til dit akvarium. Du kan vælge en indvendig akvariepumpe, der placeres bag en plante eller dekoration og sørger for en god strøm og rensning i dit akvarium.

Udvendige Akvariepumper
Hvis du ikke er til en indvendig akvariepumpe, kan du vælge en udvendig akvariepumpe. De udvendige akvariepumper kan stilles ude af syne, mere end de indvendige akvariepumper kan, så du kan få et mere stilrent akvarium.

Akvarieluftpumper
Vores højkvalitets akvarieluftpumper ilter vandet på en sådan måde, så fiskene og planterne får en langt højere ilttilførsel via vandet. Ilttilførslen gør både dine fisk og dine planter sundere og mere livlige og derfor kan en akvarieluftpumpe være det rette valg for dig.

Akvarievarmelegemer
For at holde den perfekte temperatur i dit akvarium, er et akvarievarmelegeme et essentielt redskab at have. Akvarievarmelegemet styrer temperaturen og sørger for de rette leveforhold til både dine akvariefisk såvel som til dine akvarieplanter.

Tropica Akvarieplanter
Zoopets velassorterede udvalg af flotte akvarieplanter, giver dig mulighed for at dekorere dit akvarium på unikke måder. Akvarieplanterne giver liv til dit akvarium samtidig med de giver ilt til dine fisk og pryder dit akvarium med et væld af fantastiske farver. Hvad end du er til røde, gule eller grønne farver, så kan du finde smukke og robuste planter hos Zoopet.

Filtermaterialer
Vores filtermaterialer hjælper til at rense dit akvarium for diverse urenheder i vandet. Filteret filtrerer vandet på grundig vis inden vandet igennem strømmer ud til dit akvarium og dets beboere.

Akvariedekoration & Bundlag
For at gøre dit akvarium unikt, kan du pynte det med smukke akvariedekorationer og spændende bundlag. Bundlaget kan fås i både grove og fine versioner, der passer til forskellige typer af akvariefisk og akvarieplanter. Der er også mulighed for hos Zoopet at finde selvlysende akvariedekorationer, der lyser om om natten, på smukkeste vis.

Tilbehør Akvariepumper
Vedligeholdelsestilbehør til din akvariepumpe indebærer produkter som f.eks. iltsten, akvarieslanger, tilbageløbsventiler, luftventiler, sugekopper, rørbøjninger, gummilejer, filtermaterialer, adaptere, forlængerrør, installationskit og meget mere. Tilbehøret til akvariepumperne giver dig mulighed for at udskifte elementer til din akvariepumpe der enten er i stykker eller slidte, uden at skulle købe en helt ny akvariepumpe.

Akvarieteknik Saltvand
Til dit saltvandsakvarium kan du med fordel bruge vores proteinskimmer. En proteinskimmer eller skum fraktioneringskolonne bruges til at fjerne organiske emner som smuds i form af foder eller andet affald fra vandet. Proteinskimmerne kan bruges i alle slags saltvandakvarier.

Akvarie CO2-udstyr
Zoopets brede udvalg af CO2-udstyr giver dig en fantastisk mulighed for at skabe et frodigt akvarium med planteberigende CO2 tilførsel til dit akvarievand. Planterne vokser og trives bedre jo mere CO2 der er i vandet i dit akvarium.

Akvarie UV-udstyr
Lyset i dit akvarium vil altid kunne forbedre og med vores specielle udvalg af UV-udstyr til dit akvarium, kan du forbedre lysforholdene på en let og billig måde. Dine akvarieplanter og akvariefisk vil takke dig.

Akvariefoderautomater
Foder dine akvariefisk uden stress og jag. Undgå at fodre dine fisk i for store eller for små mængder og undgå spild af dit akvariefoder.

Algefjernere & Rengøring
Dit smukke akvarium tager sig bedst ud når det er rent og vedligeholdt. Vi har hos Zoopet masser af skønne vedligeholdelsesprodukter til netop dit akvarium. Algerfjernere hjælper med at holde overfladen på glasset i dit akvarium rent, samtidig med at dine planter, dit bundlag og dine dekorationer også holdes flotte og rene.

Fødekasser & Opbevaring
Hos Zoopet kan du finde et bredt udvalg af fødekasser og produkter til yngling hos fisk og krebsdyr. Fødekasserne hjælper til at sikre levende yngel, så de ikke bliver spist af hverken deres mor eller de andre fisk i akvariet. Fødekasserne kan bruges på forskellige måder, både i dit primære akvarium men også i et separat akvarium. Fødekasserne anvendes først når din drægtige fisk er tæt på fødsel, da fisk let kan blive stressede af den minimale plads. Når den drægtige fisk begynder at være meget stor og have sorte aftegninger omkring maven og bagen, er det tid til at sætte den i en fødekasse.
Såfremt du har krebsdyr kan du sikre ynglet, ved at benytte vores praktiske udklækkersæt. Udklækkersættet fungerer nemt og pålideligt, så det kan passe sig selv mens du fokuserer på resten af dit akvarium.

Akvarienet og Termometre
Når du skal flytte dine fisk eller indfange dem, er det vigtigt du sørger for at have et akvarienet i en passende størrelse og med en passende tæthed af maskerne i akvarienettet. Det gør det lettere og fiskene kommer ikke til at lide så let unders stress, hvis du har mulighed for at håndtere dem korrekt med et passende akvarienet.
Termometrene hjælper dig med at sikre de bedste varmeforhold til både dine akvarieplanter såvel som dine akvariefisk. Temperaturen i dit akvarium er af yderste vigtigheden for fiskene og planteres velbefindende og derfor giver vi dig mulighed for at skaffe de bedste kvalitetstermometre til formålet.

Øvrig Akvarietilbehør
Vedligehold af dit akvarium samt reparation og diverse andre ting, finder du under fanen ”Øvrig Akvarietilbehør”, hvor vi har samlet en række praktiske hjælpemidler til dig og dit akvarium.

Akvariebøger
Er du i tvivl om hvordan du skal starte dit akvarium op eller er nysgerrig omkring akvariehold, så har vi en række af gode akvariebøger der kan hjælpe dig videre.