Akvarienet & Termometre
Mest solgte
Thermometer LINK Thermometer LINK
42122583
 
DKK 299,95 inkl. moms
DKK 239,96 ekskl. moms
Grovmasket net 7,5x6 cm, sort
4011905080000
 
DKK 29,95 inkl. moms
DKK 23,96 ekskl. moms
Grovmasket net 15x12,5 cm, sort
4011905080031
 
DKK 59,95 inkl. moms
DKK 47,96 ekskl. moms
Grovmasket net 10x7,5 cm, sort
4011905080017
 
DKK 39,95 inkl. moms
DKK 31,96 ekskl. moms
Fiskenet 10 x 7,5 cm
42249252
 
DKK 25,00 inkl. moms
DKK 20,00 ekskl. moms
Finmasket net 10x7,5 cm hvid
4011905080116
 
DKK 39,95 inkl. moms
DKK 31,96 ekskl. moms
Viser 1 til 6 af 6

Få en god opstart til dit akvarium
Hos Zoopet har vi et stort udvalg af akvarietilbehør, til netop dine akvariebehov. Hos Zoopet ved vi hvor vigtigt det er at have det rette akvarietilbehør, som akvarienet og akvarietermometre.

Gode begynderfisk
Når du vælger at få et akvarium, er det vigtigt du sikrer dig en god opstart til akvariet. I staren, før man ved så meget om hvad man vil have, er det godt at starte med nogle nemme fisk. Fisk der kræver meget lidt vedligehold men dog giver en masse liv til akvariet, er gode at starte med. Begynderfisk der let kan skaffes og kræver et minimum af vedligehold, er f.eks. arterne: Platy, Guppy, Molly, Sværddrager, sugemaller, glødelygte, neonfisk, Tetra, rejer, Flying Fox, Barbe, Bali haj, Smerling, Gurami m.fl. Der findes mange underarter af dem alle, så det er muligt at fordybe dig og finde nogle fisk der passer til netop dit akvarium.

Temperatur krav til fiskene – vælg det rette termometer
Hos Zoopet har vi et bredt udvalg af termometre til akvarier, så du kan sørge for det bedste klima til dine fisk. Fisk har forskellige krav til temperaturer i akvariet og derfor er det vigtigt at undersøge det, inden du sætter fisk sammen og i akvariet. Her er en hjælpsom liste over temperaturkrav til de mest gængse fisk: Guppy: 18-28 grader. Molly: 25-28 grader. Platy: 18-25 grader. Gurami: 22-28 grader. Barbe: 22-25 grader. Tetra: 20-26 grader. Sværddrage: 25-27 grader. Flying Fox: 24-26 grader. Flere af fiskene kan vænne sig til en temperatur der ligger tæt op af det anbefalede, dog kræver det en tilvænning over tid. Hvis man har fisk i andre temperaturer end det anbefalede, kan fisken blive syg, sløv eller endda dø og derfor er det vigtigt at holde øje med temperaturen i dit akvarium. Hos Zoopet kan du shoppe efter det helt rette termometer til it akvarium og sikre dit akvarie og dets indhold, de bedste levevilkår.

Antal af fisk akvariet kan rumme
En god tommelfingerregel når det gælder antal fisk i dit akvarium, er at 1 cm fisk passer til 1 liter vand. Dvs. at et akvarium på 50 liter kan rumme 50 cm fisk, hvilket f.eks. svarer til 25 små guppyer. Det er dog vigtigt du husker på at jo flere planter og dekorationer mm. du fylder i dit akvarium, jo færre cm fisk kan du have i det. Hvis du vælger at overfylde dit akvarium med fisk, vil fiskene blive stressede og kan gå hen og blive meget syge. I værste fald vil de stressede og syge fisk afgå ved døden, da fisk er meget letpåvirkelige.

Hvorfor er et akvarienet så vigtigt?
Akvarienet hjælper med til at vedligeholde dit akvarium og til at håndtere dine fisk på den rette måde. Når en fisk bliver syg, stresset, skal er drægtig eller afgået ved døden, er det vigtigt at kunne fjerne den uden at skade fisken. Når du fjerner dine fisk med et passende akvarienet i den rette størrelse og med den rette størrelse af masker, sikrer du en skånsom fjernelse. Fisk kan meget let komme til skade under flytning og akvarienet sikrer fisken ikke kommer til skade.

Husk akvariedekorationerne
Hvis du ønsker et livligt og velfungerende akvarium, fyldt med fisk i trivsel, så skal du huske akvariedekorationerne. Pynt i dit akvarium gær det både flottere at se på og kan hjælpe dine fisk med at trives.

Vælg det rette bundlag til dit akvarium
På Zoopet.dk har vi et bredt og godt udvalg af akvarietilbehør såsom grus, akvarienet, termometre og meget mere. Når du vælger bundlag i dit akvarium er der mange muligheder, dog er har dit valg af bundlag indflydelse på hvilke fisk vil trives i dit akvarium. Fisk har forskellige behov når det gælder bundlag, da mange fisk ynder at gemme sig i underlaget eller at lægge æg i det. Det bundlag du vælger skal også renses ind i mellem og der er det vigtigt du sørger for at have det rette akvarienet til at hjælpe med rengøringen. Bundlaget har stor betydning for hvilke planter der trives i dit akvarium, da de – lige som fiskene – har behov for at leve i forskellige slags bundlag. Bundlaget kan også med med til at holde temperaturen i dit akvarium f.eks. ved at varme akvariet op nede fra. Overvej nøje hvad du ønsker i dit akvarium af både fisk, pynt og bundlag. Når du har gjort dig nogle overvejelser, kan du gå på opdagelse under Zoopets fane ”Akvarie”, hvor du finder et hav af tilbehør til dit akvarium.

Find den rette timer til dit akvarium
For at sikre de bedste forhold til dine fisk og planter, skal du have en god kvalitetstimer. Timeren hjælper med at styre belysningen i dit akvarium, så du ikke behøver at tænke nærmere over det. Fisk kræver for det meste et halv døgn med nat, hvor lyset er slukket og et halvt døgn med dag, hvor lyset er tændt. Når lyset i akvariet er slukket ”sover” fiskene og får ro på, mens de lader op til en ny dag. Om dagen svømmer de lystigt rundt, som de ville i det frie hav. Du kan indstille timeren til dit akvarium, så det kører i intervaller. Det er muligt at vælge en timer med indbygget børnelås og sikring for datatab, såfremt strømmen skulle svigte.

Faste lave priser
Du finder altid faste lave priser hos Zoopet, da vi ønsker at sikre vores kunder nogle af markedet bedste priser på alle vores kvalitetsprodukter.


Altid hurtig levering lige til døren
Hos Zoopet bestræber vi os på at afsende dine bestilte varer, inden for blot 2-4 hverdage og oftest endnu hurtigere. Vi afsender din pakke med akvarienet eller termometre så som hurtigt som muligt, og sender dig en mail med trackingnummeret på pakken. Med levering fra Zoopet er du sikret en tryg og hurtig levering, lige til din hoveddør. Du kan alternativt vælge at afhente dine akvarienet eller termometre til en nærliggende postbutik, hvor pakken kan afhentes når det passer bedst ind i din hverdag. Pakken leveres i postbutikken, hvis ikke du er hjemme på everingstidspunktet.