Akvariefoderautomater
Mest solgte
EHEIMFEED-AIR SYSTEMFODERAUT
4011708350102
 
DKK 399,94 inkl. moms
DKK 319,95 ekskl. moms
Juwel foderautomat Juwel foderautomat
4022573890006
 
DKK 279,00 inkl. moms
DKK 223,20 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Stort udvalg af praktiske og billige akvariefoderautomater til akvarier
Hos Zoopet har vi altid et stort udvalg af praktiske akvariefoderautomater i mange forskellige størrelser og modeller.  Ved at anskaffe dig en akvariefoderautomat kan du nemt og hurtigt regulere og dosere dit fiskefoder. Vi har akvariefoderautomater af forskellige modeller, så du nemt kan finde netop den akvariefoderautomat, der matcher dine og dine fisks behov bedst. Vi har akvariefoderautomater, der er velegnede til såvel flagefoder, granulat som sticks. Med en akvariefoderautomat kan du nemt indstille fodermængden til det ønskede, hvilket kan være nyttigt i forbindelse med eksempelvis ferier. Selvom vi har billige akvariefoderautomater, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Vi har kun akvariefoderautomater fra de førende producenter på markedet. Hvis du vil have sunde fisk, som formerer sig, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i dine fisks foderbehov, så dine fisk får varieret korrekt foder og rigeligt af det. De forskellige fodertyper skal dække fiskenes behov for både substans og indhold. Et godt foder forsyner fiskene med energi til bevægelse og forplantning og skal bestå af både proteiner, kulhydrater, fedt, mineraler og vitaminer i et afbalanceret forhold. Gå derfor ikke på kompromis med valget af akvariefiskefoder.

Hvorfor er akvariefoderautomater nyttige?
Det er et spørgsmål, som vi hører ganske tit, og der er flere grunde til, hvorfor du bør overveje at anskaffe dig en akvariefoderautomat. Det varierer utrolig meget, hvor stort et spisebehov de forskellige fiskearter har. Selvom de fleste fisk er kendt for at have en mere eller mindre umættelig appetit betyder det ikke, at du bare skal blive ved med at fylde på. Fra naturens side er fiskene udstyret med et instinkt der hedder, at de skal spise indtil der ikke er mere føde, da de ikke ved, hvornår de kan regne med at spise igen. Dermed er fisk også rigtig gode til at regulere deres stofskifte og dør således ikke af at undvære mad i x-antal dage, hvis du eksempelvis skal på ferie og ikke har nogen til at fodre dine fisk. Har du imidlertid mere ro i sjælen over at vide, at dine fisk får foder, mens du er væk, kan du med fordel anskaffe dig en akvariefoderautomat. Langt de fleste akvariefoderautomater kan indstilles, så de fordeler foder i dit akvarie op til flere gange i døgnet. Du kan dog også indstille dem til kun at fordele foderet en gang i døgnet. Den maksimale indstillingsperiode er typisk syv døgn. Det kan være en rigtig god idé kun at indstille din akvariefoderautomat til at fordele foderet én gang i døgnet, da du ellers risikerer, at der ophober sig rigtig meget skidt og snavs, mens du er på ferie. De fleste af vores akvariefoderautomater kører på batterier. Det er imidlertid ikke kun under ferier, at akvariefoderautomater kan være nyttige. Hvis du har en hektisk hverdag med skiftende arbejdstider, kan du med fordel anskaffe dig en akvariefoderautomat, da fisk har bedst af at spise på faste tidspunkter. Det er ligeledes vigtigt, at du ikke overfodre dine akvariefisk, hvilket man nemt kan komme til, hvis der er flere personer i husholdningen, der står for fodringen.  Dette problem kan en akvariefoderautomat også afhjælpe.

Akvariefoderautomater fra de førende producenter
Hos Zoopet har vi akvariefoderautomater fra de førende producenter på markedet, herunder akvariefoderautomater fra Juwel. Juwels akvariefoderautomater er specielt udviklet til Juwels akvarier og passer stilmæssigt godt i disse.  På Juwels akvarier sættes akvariefoderautomater fast i sprækken på låget. Akvariefoderautomaten fungerer både til flagefoder og sticks. Juwels akvariefoderautomat kan indeholde foder, der svarer til cirka 60 fodringer, alt efter hvilke fisk og hvor mange fisk du har naturligvis.

Når du anskaffer dig en akvariefoderautomat
Så kan det være en rigtig god idé at lave en indkøringsfase over et par uger, så du sikrer dig, at akvariefoderautomaten fungerer, som den skal og er korrekt indstillet. På den måde undgår du en ubehagelig oplevelse ved at komme hjem til en akvariefoderautomat, der har været indstillet forkert og dermed døende fisk i dit akvarie. Ved at lave en indkøringsfase vænner du tilmed også dine fisk til akvariefoderautomaten. Når du vælger at anskaffe dig en akvariefoderautomat, anbefaler vi, at du sætter dig godt ind i dine fisks foderbehov og indstiller din foderautomat, så den tilgodeser disse. Hvis du har et selskabsakvarie med en masse blandede fiskearter, anbefaler vi, at du tager størst hensyn til de sarteste fisk i dit akvarie og indstiller akvariefoderautomaten efter disse.

Hvilke alternativer til akvariefoderautomater er der?
Hvis du eksempelvis skal på ferie og ikke ønsker at anskaffe dig en akvariefoderautomat, så kan du også vælge at købe et af vores feriefodre. Vores feriefoder opløses ganske langsomt i vandet i løbet af den tid, hvor du er væk hjemmefra. Som tommelfingerregel kan feriefoder typisk vare i op til 14 dage. Når du vælger at bruge et feriefoder, skal du samtidig også bruge aktivt kul eller zeolit i/ved filtret. Vi anbefaler dette, fordi det fjerner affaldsstofferne, rengør vandet og generelt sikrer en god vandkvalitet i dit akvarie, mens du er på ferie.

Hvis du har brug for råd og vejledning
Så tøv ikke med at kontakte vores erfarne kundeservicepersonale. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige akvariefoderautomat eller det rigtige feriefoder. Vi besvarer alle henvendelser på mail inden for 24 timer på hverdage.

Køb din akvariefoderautomat hos Zoopet
Når du køber din akvariefoderautomat hos Zoopet, så leverer vi den direkte hjem til dig inden for 1 til 4 hverdage. Forventer du ikke at være hjemme ved leveringen, så kan du ved bestillingen oplyse, hvor vi eventuelt må stille dine varer, eksempelvis i en carport eller lignende.

Køb akvariefoderautomater billigt hos Zoopet
Selvom vi har et stort udvalg af akvarieautomater af høj kvalitet, sælger vi dem til særdeles skarpe priser.  Vi køber stort ind og giver rabatten videre til vores kunder. Derfor kan du spare helt op til 50 % på vejledende markedspris på en række af vores produkter. Jo mere du køber hos os, jo større rabat får du. Vi har nemlig nogle fordelagtige storkøbsrabatter hos os.