Kattelegetøj
Mest solgte
Vintage Mouse / Vintage Cat (3) Vintage Mouse / Vintage Cat (3)
85002568
 
DKK 49,95 inkl. moms
DKK 39,96 ekskl. moms
Feather Fish /Vintage Cat m.Catnip Feather Fish /Vintage Cat m.Catnip
85002566
 
DKK 39,95 inkl. moms
DKK 31,96 ekskl. moms
Drillepind 95 cm med 3 stk legetøj
85028267
 
DKK 49,95 inkl. moms
DKK 39,96 ekskl. moms
Mus m.Catnip 2 stk  7 cm Green Rush
85002421
 
DKK 49,95 inkl. moms
DKK 39,96 ekskl. moms
Fjerbold m.catnip 2stk Green Rush
85002422
 
DKK 49,95 inkl. moms
DKK 39,96 ekskl. moms
Vandmelon m.Catnip 12 cm Green Rush
85002417
 
DKK 39,95 inkl. moms
DKK 31,96 ekskl. moms
Gulerod m.Catnip 15 cm Green Rush
85002415
 
DKK 39,95 inkl. moms
DKK 31,96 ekskl. moms
Refill til Flutter Bug 3 stk
85003213
 
DKK 89,95 inkl. moms
DKK 71,96 ekskl. moms
Viser 1 til 20 af 266
Stort udvalg af farverigt og sjovt kattelegetøj
Hos Zoopet.dk finder du altid et stort udvalg af kattelegetøj. Din kat har brug for legetøj for at holde sig i form, styrke sine sanser og undgå kedsomhed. Vi anbefaler, at du afsætter tid hver dag, hvor du leger med din kat. Ved at lege dagligt med din kat styrker du Jeres indbyrdes forhold. Vi anbefaler, at katten kun leger med sit legetøj, når den er under opsyn. Skumringstimerne er det tidspunkt, hvor de fleste katte er mest aktive. Det er derfor et ideelt tidspunkt at ligge den daglige leg på dette tidspunkt, da de fleste katte foretrækker at jage i mørke. Prøv at kaste en bold, mus eller andet legetøj, og nyd hvordan din kat løber efter dette, og kaster rundt med legetøjet.
Generelt tiltrækkes katte af bevægelse - derfor er fiskestænger, drillepinde, plysmus og diverse bolde oplagt kattelegetøj. Hvis ikke du synes det nyindkøbte legetøj vækker den store interesse, kan vi anbefale, at du sprøjter catnip på legetøjet. Dette vil med garanti vække begejstring hos din kat.

Katten har behov for både motion og stimulering
Alle katte er af natur nysgerrige og ofte meget legesyge dyr. Katten har derfor et stort behov for aktivering og stimuli i hverdagen. Du kan derfor med fordel hjælpe din kat med at blive stimuleret og få sin daglige motion ved hjælp af forskelligt kattelegetøj. Er din kat udelukkende udekat, er det ikke sikkert, at den har behov for kattelegetøj. Dette skyldes, at langt de fleste udekatte har flere muligheder for at aktivere sig selv ved hjælp af blandt andet jagt. Er din kat derimod indekat har den ikke denne mulighed for aktivering, og har derfor et større behov for at blive aktiveret. Ved at aktivere din indekat med forskelligt kattelegetøj, hjælper du din kat til et gladere liv, og du hjælper den ligeledes til at holde vægten. Mange indekatte er desværre overvægtige grundet manglende motion. Det kan f.eks. være en god idé at gemme kattens foder rundt omkring i huset eller lejligheden. Herved får katten brugt noget af sin energi på at lede efter foderet og får herved også tiden til at gå. Du kan også benytte en foderbold til dette, hvis du ikke er interesseret i at lægge foder ud over hele huset eller lejligheden. Hos Zoopet.dk finder du et stort udvalg af forskellige foderbolde til din kat. Disse bolde findes i et væld af forskellige farver og former, så der er helt sikkert også en foderbold der passer til din kats behov.

Du kan også benytte andet aktiveringslegetøj til katten end foderbolde. Under ”Type” og ”Aktiveringslegetøj” kan du hos Zoopet.dk finde et bredt udvalg af stimulerende og aktiverende kattelegetøj. Prøv f.eks. Catit foderlabyrint, hvor katten skal ”fange” sit foder og dirigere det ned igennem labyrinten. Denne er med til at stimulere kattens naturlige jagtinstinkt, og er med til, at katten ikke overspiser. En anden fordel ved Catit er, at der i denne serie af kattelegetøj findes en masse forskelligt aktiveringslegetøj, der kan sættes sammen præcis, som man ønsker. På denne måde kan du nemt bygge et aktiveringsområde, der passer præcis til din kats behov. Catit tilbyder både foderlabyrint, legecenter og massagecenter.

Din indekat vil, udover det indkøbte kattelegetøj, også sætte stor pris på at få tilbudt legetøj fra naturen. Her er kastanjer og fuglefjer yndet legetøj, og har dufte fra naturen på sig. Herved stimuleres kattens lugtesans. Vi anbefaler altid, at du holder din kat under opsyn, når den leger med sit kattelegetøj, og omgående fjerner legetøjet, hvis dette har taget skade.

Når du vælger kattelegetøj bør du være opmærksom på kattens natur og vælge kattelegetøj, der stimulerer kattens naturlige jagtinstinkt. Hos Zoopet.dk anbefaler vi legetøj, som katten kan jage, bide i, kaste rundt og gribe igen. Det bør være kattelegetøj, der kan ruskes i, da dette er en stor del af kattens jagt. Da katten er et yderst intelligent dyr, vil det være en fordel, at du jævnligt udskifter dens legetøj, da katten ellers hurtigt mister interessen for dette. Du finder et stort udvalg af kattelegetøj hos Zoopet.dk og skulle du være i tvivl omkring det korrekte valg af kattelegetøj er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail. Vi vil hurtigst muligt besvare din mail.

Det er vigtigt, at du som katteejer afsætter tid til at aktivere din kat. Ved at lege med og aktivere din kat styrker du det bånd, der er imellem Jer, og får herved et tættere forhold til din kat. Hos Zoopet.dk anbefaler vi, at du som minimum afsætter cirka 15 minutter hver dag til intens jagtleg. Dette er som regel nok til at motionere katten, så den kan holde sig i form og herved undgå overvægt.

Har din kat fri adgang til det fri, får den efter al sandsynlighed den motion, den har behov for. Indekatten har derimod behov for at blive aktiveret, og har behov for kattelegetøj til at få tilgodeset deres motionsbehov. Ved at indrette hjemmet med kattens behov i tankerne, kan du yderligere hjælpe din kat med at få sin daglige motion.

Kattelegetøj til konkurrencedygtige priser
Hos Zoopet.dk finder du kattelegetøj til konkurrencedygtige priser uden, at du behøver gå på kompromis med kvaliteten. Vi har eksempelvis et stort udvalg af sjovt kattelegetøj fra Trixie. Katte er generelt meget glade for duften af katteurt, hvorfor meget af vores kattelegetøj indeholder catnip. Hos Zoopet.dk finder du kun kvalitets-kattelegetøj fra nogen af de førende producenter af kattelegetøj. Da vi ved, at katten er et lille rovdyr og derfor har behov for legetøj, der kan holde til at blive rusket, kastet og bidt i, tilbyder vi kun produkter af bedste kvalitet. Vi anbefaler dog, at katten altid er under opsyn, når den leger med sit kattelegetøj. Ødelagt kattelegetøj bør øjeblikkeligt tages fra katten.

Hurtig levering af dit nye kattelegetøj
Når katten rigtig skal forkæles, eller en ganske speciel dag fejres, hvilket kunne være kattens fødselsdag. Kan vi varmt anbefale, at du giver katten et nyt stykke kattelegetøj. Du kan f.eks. give den en ny raslebold. Katten reagerer på raslelyde og finder derfor bolde med raslen yderst interessante. Når du bestiller hos Zoopet.dk leverer vi direkte til din dør inden for 2 – 4 hverdage.