Græsrede ø11cm
Varenummer: 4011905056227
.
DKK 35,00
DKK 28,00 ekskl. moms
Bestsælgende varer i Fugl
  • Denne fine græsrede fra Trixie er ideel, hvis du har en lille fugl, der i naturen lægger æg i små huler. Denne Trixe Græsrede er lavet 100% naturlige materialer, som din fugl selv kunne finde på at bygge en rede af, hvis den havde adgang til materialerne. 

    Der er forskel på hvert enkele fugl, om de vil have deres hule lavt eller højt. Også selvom deres natur siger, de skal ligge højt. Du kan derfor med fordel placerer reden et sted i buret og holde øje med, om den benytter reden. Din fugl vil helt sikkert vise dig med sin adfærd, hvor den ønsker, at reden skal være placeret. 

    Når din fugl finder sig godt tilpas, kan du se det, ved at den ordner sin fjerdragt, hvilket er en adfærd, du også kan se, når din fugl har det godt med sin rede. Den vil begynde at nappe i reden, som er helt naturligt for din fugl, da den bruger denne adfærd til at vedligeholde sit næb samt sørge for, at reden holder sin form. 

    Denne Trixie Græsrede kan nemt hænges på en gren i buret, eller du kan fastgøre den på anden vis, så du kan hænge den præcis der, hvor din fugl har det bedst, med at den er. 

  • Dyregruppe Fugl
    Brand Trixie