Redemateriale & Redekasser
Mest solgte
Natural Living Futterhaus, 32 × 23 × 20
4011905055671
 
DKK 159,00 inkl. moms
DKK 127,20 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Stort udvalg af redekasser og redemateriale af høj kvalitet til undulater
Hos Zoopet har vi altid et bredt udvalg af redekasser og redemateriale til de mest almindelige tamfugle, der holdes som kæledyr. Derfor har vi naturligvis også et stort sortiment af redekasser og redemateriale til undulater, som jo som bekendt er en af de mest populære fugle, der holdes som kæledyr.

Valg af redekasse til din undulat
Hvis du er i tvivl om, hvilken redekasse du skal vælge, så læs mere her. Når du skal købe en redekasse til din undulat, så skal du sikre dig, at den ikke er alt for stor. Hvis du anskaffer dig en for stor redekasse, risikerer du nemlig, at din undulat bliver utryg. Når du køber en redekasse, skal du derudover også sikre dig, at der er en siddepind ved indgangshullet til redekassen, så din undulat kan sidde og fodre sin mage eller unge her. Undulater mader typisk deres mage i forbindelse med kurmageri.
I vores redekasser er der også et lille hulrum, som hjælper med, at undulatens æg ikke triller unødvendigt rundt i redekassen.  Derudover kan vores redekasser nemt åbnes ved hjælp af et lille låg i toppen. På den måde kan du følge med i ungernes udvikling og på let vis gøre redekassen ren.  Dog plejer det ikke at være nødvendigt at gøre redekassen ren, mens der er unger i den, men du bør sikre dig, at redekassen altid er tør, da den under ingen omstændigheder må blive fugtig. En fugtig redekasse kan være tegn på, at der er et dårligt indeklima i redekassen eller at du simpelthen fodrer dine undulater med det forkerte fuglefoder. Oplever du, at redekassen bliver fugtig, skal redekassen rengøres – også selvom der er unger i den. Så skal du blot forsigtigt fjerne det beskidte redemateriale og eventuelt tørre fødderne af på ungerne. Herefter lægger du nyt redemateriale i redekassen og kontrollerer de efterfølgende dage, at redekassen fortsat er tør.

Valg af redemateriale til din undulat
Oftest foretrækker undulater spåner som redemateriale, men hvis du oplever, at din undulat febrilsk begynder at smide det ud af redekassen, så er det måske på tide at skifte redemateriale. Udover spåner kan du også bruge varmebehandlet eller ovntørret flis som redemateriale. Er du i tvivl om, hvilket redemateriale du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Så rådgiver vi dig gerne.

Køb din redekasse eller dit redemateriale til undulater hos Zoopet
Og spar mange penge. Vi har altid et stort udvalg af billige redekasser og billigt redemateriale velegnet til undulater til markedets absolut skarpeste priser. Vi får leveret fra de førende producenter på markedet, så du er sikret kvalitetsprodukter.

Hvilken redekasse og redemateriale skal jeg vælge til min kanariefugl?
Faktisk bruger kanariefuglen ikke en kasse til sin rede, så det behøver du ikke tænke på at anskaffe dig. Kanariefugle bygger selv halvåbne reder, og du kan derfor med fordel købe en kanarierede, hvor bunden allerede er lavet, så din fugl bare selv skal fylde den med redemateriale. Hos Zoopet har vi altid et bredt udvalg af redemateriale, så du kan finde det helt rigtige redemateriale til din fugl. De fleste kanariefugle kan godt lide hø eller kokostrævler som redemateriale. Fordelen, ved at kanariefuglen bygger en halvåben rede, er desuden også, at du kan følge med i, hvordan fugleungerne udvikler sig. Ungerne vil typisk blive i reden i op til 18 dage. Kanariefugle vil oftest lægge mellem 4 og 5 blågrønne æg, og selve æglægningen vil typisk tage op til 4 dage, hvor kanariefuglen lægger et æg om dagen. Udrugningen kan så tage op til 14 dage. Typisk er det hunnen, der selv står for redebygningen men i dagene op til, kan du være heldig at høre hannen synge til hunnen. Når ungerne så er fløjet fra reden, tager hannen imidlertid over og mader ungerne i op til 4 uger, hvorefter han lærer ungerne selv at spise.

Køb redekasser og redemateriale til tropefugle billigt hos Zoopet
Hvis du ønsker at holde tropefugle som kæledyr, kan du vælge at indrette dens fuglebur med enten en redekasse eller en halvåben kurverede. Begge dele vil fungere rigtig godt. Du skal blot sikre dig at der er rigeligt med plads i fugleburet, hvis du ønsker, at dine tropefugle yngler. De fugle, som man kalder tropefugle, er typisk zebrafinker, siskener, finker og amadiner.  Du kan også holde tropefugle i en voliere. Dog skal du i så fald sikre dig, at fuglen står tørt og varmt – især om vinteren.  Hos Zoopet har vi altid et bredt udvalg af redekasser til tropefugle, som er nemme at hænge op i enten fugleburet eller volieren og lette at rengøre.  En af de mest poplære tropefugle, som oftest holdes i volierer, er zebrafinken. Hvis du vælger en redekasse til din zebrafinke, kan du bruge den samme størrelse redekasse som til undulater. Zebrafinken stammer fra Australien og holdes den som kæledyr herhjemme, skal du sikre dig, at dens bur minimum er 80 cm i længden. Som redemateriale til tropefugle kan vi anbefale enten hø eller kokostrævler.  Zebrafinker er utroligt nemme at få til at yngle i fangenskab og lægger typisk mellem 5 til 6 æg, som både hunnen og hannen så bruger omkring 13 dage på at udruge. Ungerne er klar til at tage den første færd på vingerne, når de er omkring 21 dage.

Bestil din redekasse eller dit redemateriale i dag hos Zoopet
Så leverer vi det direkte hjem til dig inden for 1-4 hverdage. Du har også mulighed for at afhente den, i din lokale postbutik, såfremt du ikke er hjemme ved leveringen.

Køb mere og spar mere
Hos Zoopet vil vi være billigst indenfor produkter til dine kæledyr – uden at gå på kompromis med kvaliteten, naturligvis.  Vi har faste lave priser, men køber du stort ind, giver vi dig en ekstra rabat oveni.