Loppe- & Flåtmidler
Mest solgte
Flåtløs rosa Flåtløs rosa
Spar 1%
5999566451027
Standard salgspris DKK 199,00
DKK 198,00 inkl. moms
DKK 158,40 ekskl. moms
PreventACTIVE spray 100ml
5710115083663
 
DKK 98,00 inkl. moms
DKK 78,40 ekskl. moms
Tickless pet mini ultralyd tægebeskyttelse sort Tickless pet mini ultralyd tægebeskyttelse sort
Spar 0%
5999566450266
Standard salgspris DKK 299,00
DKK 298,00 inkl. moms
DKK 238,40 ekskl. moms
Tickless pet mini ultralyd tægebeskyttelse rosa Tickless pet mini ultralyd tægebeskyttelse rosa
Spar 0%
5999566450242
Standard salgspris DKK 299,00
DKK 298,00 inkl. moms
DKK 238,40 ekskl. moms
KW loppeshampoo 200ML
5705574052626
 
DKK 89,95 inkl. moms
DKK 71,96 ekskl. moms
Tickless flåt fjerner til heste
Spar 20%
5999566450068
Standard salgspris DKK 249,00
DKK 198,00 inkl. moms
DKK 158,40 ekskl. moms
PETWISE FFLÅTHALSBÅND HUND MEDIUM/LARGE 40-70CM PETWISE FFLÅTHALSBÅND HUND MEDIUM/LARGE 40-70CM
0680284000240
 
DKK 119,00 inkl. moms
DKK 95,20 ekskl. moms
KW LOPPESHAMPOO 500ML
5705574052640
 
DKK 149,95 inkl. moms
DKK 119,96 ekskl. moms
Flåtløs hund sort Flåtløs hund sort
Spar 1%
5999566451034
Standard salgspris DKK 199,00
DKK 198,00 inkl. moms
DKK 158,40 ekskl. moms
KW FLÅT KOBEN KW FLÅT KOBEN
5705574029994
 
DKK 35,00 inkl. moms
DKK 28,00 ekskl. moms
Viser 1 til 10 af 10

Effektiv bekæmpelse og forebyggelse af lopper og flåter

Lopper er en meget almindelig parasit hos både hunde og katte. De voksne lopper opholder sig på hunden eller katten og stikker dyret for at suge blod. Som alle ved, så klør det meget at blive stukket af en loppe. Lopperne springer af dyret for at formere sig i omgivelserne. Derfor kan en loppe hurtigt blive til mange. Flåter samler din hund op i naturen. De bider sig fast og suger blod, hvorefter de falder af og kan formere sig, hvis omstændighederne er til det. Det største problem med flåter er de sygdomme de kan videregive. Heldigvis findes der mange forskellige slags bekæmpelsesmidler mod både lopper og flåter på din hund. Det mest anvendte er dråber, man drypper i hundens nakke.  
 
Hos Zoopet finder du Danmarks billigste loppemidler til hund. Til både forebyggelse og behandling har vi de populære mærker Frontline, Advantage og Bayvantic som pipetter eller loppespray og Capstars tabletter til her-og-nu-behandling af loppeangreb, samt Program Vet som er en pille der hæmmer udviklingen af æg og larver. Alle disse loppemidler er godkendt af lægemiddelstyrelsen til behandling af lopper og for nogle også for flåter, hos hunde. De har en dokumenteret effekt, når de bruges efter forskrifterne. Vi anbefaler altid at du læser indlægssedlen grundigt inden brug.
 

Hvilket loppemiddel skal jeg vælge?

Når en hund skal behandles mod lopper eller flåter, tager man udgangspunkt i hundens vægt. Der findes derfor et produkt der passer til netop din hund. En hund kan behandles forebyggende og behandlende mod lopper, med de fleste midler, fra den er mindst 8 uger. Flere af vores produkter kan ligeledes anvendes til drægtige og diegivende tæver. 
Det er meget vigtigt at hunden får det rette loppemiddel i korrekt dosis, for at undgå bivirkninger, samt at sikre at midlet virker korrekt. Du kan vælge mellem loppemiddel, der primært forebygger nye angreb, midler der kun slår nuværende voksne lopper ihjel eller produkter der kan begge dele. Kontakt Zoopet eller din dyrlæge for at finde frem til det korrekte middel i rette dosis til netop din hund. 
 

Hvilket middel mod skovflåter skal jeg vælge?

Det er ikke alle midler mod lopper der også virker mod flåter. Hos zoopet kan du dog altid finde flere produkter, der udover at slå lopper ihjel også forebygger mod flåtangreb. Vores mest populære er Frontline Combo og Bayvantic.  Begge disse produkter virker meget bredspektret i rette dosis. Udover at de slår levende lopper ihjel indenfor 24 timer og flåter indenfor 48 timer, så virker det også forebyggende på nye angreb, da de hindre loppeæggenes udvikling. Begge midler virker afskrækkende, så både lopper og flåter ofte helt vil undgå helt at bide hunden. Dette er en stor fordel hvis man har en hund med loppeallergi. Hvis hunden kommer i områder med mange flåter kan det dog ikke udelukkes, at der ind imellem er en flåt der får bidt sig fast. De vil så til gengæld hurtigt dø. 
 

Naturlig beskyttelse mod lopper og flåter.

Anibio Melaflon Spot-On er en naturlig beskyttelse mod flåter og lopper, der kun indeholder naturlige olier. Anibio laver også et vedhæng, Anibio Tic – Clip vedhæng, der beskytter imod både lopper og flåter. Tic - clip vedhænget er ladet med bioenergi, der skaber et magnetfelt rundt om kattens krop. Magnetfeltet gør det svært for flåter og lopper at lokalisere dyret. Det er vigtigt at katten altid har magnetclippen på. Den fæstnes i et halsbånd.
 

Forstå loppernes cyklus for at sikre den bedste behandling

Kort efter lopperne er klækket, springer de på et værtsdyr. Hos hunde og katte er det ofte den loppeart der kaldes ”katteloppen”, de angribes af.  Her lever de i pelsen, hvor de suger blod. Ofte kan et loppeangreb afsløres i pelsen, ved at men kan se små sorte ekskrementer. Lopperne parrer sig og lægger æg i hundens pels. Æggene har dog en så glat overflade, at de drysser på gulvet. Fra ægget klækkes en sulten larve, der lever af skæl og ekskrementer fra de voksne lopper. Larverne spiser endvidere bændelorme æg, som senere kan overføres til katten og medføre alvorlig svækkelse. 
 
Larven spinder en kokon og forpupper sig. Puppen bliver til den voksne loppe, som stadig befinder sig inde i kokonen. Larvens udviklingshastighed inde i kokonen afhænger af temperaturen. De færdigudviklede lopper vil, orientere sig mod et værtsdyr ved at mærke vibrationer, infrarød varme, udåndingsluft og sanse lys og skygge. Når et pattedyr er i nærheden, kommer alle lopperne frem fra kokonen stort set på sekundet. Dette er forklaringen på, at mange kæledyrsejere har oplevet et loppeangreb i forbindelse med, at de er kommet hjem fra ferie. Idet man træder ind i de rum, hvor de voksne lopper ligger i kokonerne, klækkes utroligt mange på engang og angriber dyr såvel som mennesker. Loppens livcyklus er afsluttet, idet loppen klækkes og springer på en ny vært. I de rette omgivelser kan loppens livscyklus gennemføres på 3 uger. Derfor kan en enkelt loppe meget hurtigt blive til rigtig mange. 
 

Lopper i omgivelserne.

Det er vigtigt ikke kun at sætte ind mod behandling af katten, da lopper, æg, larver og pubber er i hundens daglige omgivelser. Du kan forsøge at holde hundens nærmeste omgivelser fri for lopper med grundig rengøring og daglig støvsugning. Husk også de steder hundens sover og opholder sig ofte. Man skal huske at lopper kun er på hunden når de vil suge blod. Resten af tiden opholder de sig i omgivelserne.
 
Puder, dyner, tæpper og andet, som katten har ligget i, skal kogevaskes, hvis det er muligt. Alternativt kan det fryses ned i 48 timer, hvilket også dræber eksisterende lopper og æg. Gentag dette jævnligt til der ikke længere er lopper i huset eller på dyrene. Husk at bortskaffe støvsugeposen efter brug, da loppeæg kan udklækkes i posen og herefter spredes rundt i huset ved støvsugning. 
Rengøring er dog sjældent tilstrækkeligt til at holde lopperne væk fra din hund, da lopper findes mange steder i naturen. Har du andre dyr i husholdningen skal disse også behandles med et passende middel for deres art.  
Selvom familiens dyr efterfølgende er behandlede regelmæssigt, vil man kunne støde på enkelte levende lopper mange måneder efter den egentlige plage. Dette skyldes variationen i loppernes klækningshastighed. Her er det vigtigt at fortsætte den regelmæssige loppebehandling, for at ødelægge disse få loppers mulighed for, at udvikle sig til en ny myriade. 

Hvordan bruger jeg pipetter og spray?

Pipetterne er meget lette og simple at påføre og kan gøres af enhver. Pelsen spredes i hundens nakke og hele pipettens dosis klemmes ud på kattens hud. Bruger du en spray er det vigtigt med det nøjagtige antal pumpetryk i forhold hundens vægt. Uanset om du giver din hund pipette eller spraybehandling, er det vigtigt at den er helt tør over hele kroppen.  
 

Hvordan fjerner jeg en flåt?

Hvis din hund er så uheldig at have fået en flåt i pelsen, er det vigtigt at få den fjernet hurtigst muligt. Dette gøres enkelt og effektivt med en flåttang. Zoopet har et stort udvalg af flåttænger i brugervenlige varianter og forskellige farver. 
 

Loppebehandling af hjemmet

Hos Zoopet kan du købe insektspray til bekæmpelse af flyvende og krybende insekter i omgivelserne såsom myrer, fluer, ørentvister, sølvfisk, møl, biller, lopper og edderkopper m.fl. Produkterne har en øjeblikkelig virkning, og har tilmed en langtidsvirkende effekt. 
 

Loppemidler og flåtmidler tages ikke retur

Vi gør opmærksom på at loppemidler, ifølge loven om salg af lægemidler, ikke tages retur og ikke kan byttes ved fortrydelse eller fejlkøb, da disse i så fald skal destrueres, fordi vi ikke må videresælge dem.