Dolomite grus 2-4 mm hvid 2 kg
Varenummer: 42114042
.
DKK 25,00
DKK 20,00 ekskl. moms
Andre kunder købte også disse produkter
Bestsælgende varer i Akvariedekoration & Bundlag
 • Naturlig og sikker (de skader ikke fisk), til alle typer ferskvandsakvarier.

  Akvariesubstratet har en enorm indflydelse på levevilkårene for dyr og planter i en given tank, det ændrer også sin stil og påvirker dens visuelle side som intet andet produkt. Det ved vi udmærket i vores virksomhed Aquael, som i øjeblikket er en af ​​de største producenter af tilbehør, apparater og artikler til akvarier. Dolomitsubstrat er et af de hyppigst valgte substrater i tilfælde af tanke fyldt med arter, der kræver hårdt vand med en høj pH-værdi for deres eksistens. Sørg for at se vores tilbud og afgiv en bestilling i dag.

  DOLOMITUNDERLAG FRA AQUAEL - EGENSKABER

  Ikke alle ved, at akvariesubstratet har en enorm indflydelse på levevilkårene i en given tank. Mange begynderakvarister antager fejlagtigt, at det kun ændrer det visuelle aspekt, mens substratet faktisk i høj grad påvirker den biokemiske balance og levevilkårene for fauna og flora. Det er rigtigt, at de fleste substrater er fuldstændig neutrale over for vand, genererer ingen forurenende stoffer eller mineraler ind i det, så det ændrer ikke dets egenskaber på nogen måde. Det er dog ikke alle underlag, der er sådan.

  Nogle akvariesubstrater kan, på grund af deres porøse struktur, blandt andet udgøre et glimrende levested for sikre bakterier, der fremmer udviklingen af ​​fauna og flora i et givent reservoir. Andre kan på grund af det høje indhold af calcium ændre vandets pH og have en meget dårlig effekt på fisk af nogle arter, hvilket udgør en dødelig trussel for dem. Endnu andre substrater fungerer som filtre, men som et resultat kan de frigive elementer, der ikke anbefales til fisk, i vandet. Af denne grund, når du vælger et akvariesubstrat, er det nødvendigt at læse karakteristikaene for fisk og planter, der lever i det indre af tanken, og deres krav til vandets pH.

  Husk, at uanset arten af ​​fisk eller planter, må havsand og sten, der indeholder selv minimale mængder metal, ikke bruges i akvarier. Begge disse varianter har en dødelig trussel mod fisk, som er meget følsomme over for vandkvaliteten og de giftige forbindelser i det. I butikker med en tvivlsom mening kan der også være unaturlige og farvede overflader. I deres tilfælde er truslen endnu større.

  Dolomitsubstratet er helt naturligt og er meget populært blandt købere. De kan dog ikke bruges alle steder. Dolomit indeholder en meget stor mængde calcium, som fuldstændig ændrer vandets egenskaber og egenskaber. Derfor vil det kun blive brugt i nogle akvarier med udvalgte fiskearter, der kræver basisk og hårdt vand til udvikling. De kan ikke bruges i planteakvarier. Til gengæld er de perfekte til arter fra søerne Malawi, Tanganyika og Victoria. I sådanne reservoirer stabiliserer et substrat af denne type vandparametre og forbedrer dets livsegenskaber. Aquael dolomitaffald er også ekstremt rent - dets indhold indeholder ingen forurenende stoffer, der er skadelige for fiskens sundhed og liv. Mange mindre kendte producenter er ikke nok opmærksomme på renheden af ​​deres produkter, som et resultat af, at deres substrater kan frigive en stor mængde giftige forbindelser i vandet med usikker aktivitet.

  Det er værd at vide, at i de fleste tilfælde er akvariesubstrater sterile, hvilket betyder, at du ikke finder nok mineraler i dem. Mange begyndere akvarister kender ikke til det, og bruger derfor ikke potentialet i deres tank. En god praksis er at bruge et substrat, det vil sige yderligere gødning, som også tjener som base for dolomitsubstratet. Et sådant substrat indeholder mange næringsstoffer - de forbedrer processen med planteudvikling ved at forbedre deres roddannelse og giver dem også de rette betingelser for fotosyntese. Mange af dem kan endda mindske risikoen for algeudvikling.

  Dolomite substrat har mange tilgængelige farver, herunder sort og grå, men den mest populære er stadig beige og hvid, som er det mest universelle valg af alle. Denne farve understreger æstetisk arrangerede akvarier og er en perfekt baggrund for alle akvariedyr. Den kommer i form af små granulat, hvilket gør den til et perfekt match til alle typer akvariedekorationer. Desuden er de sikre og skader ikke fiskene. Bestil Aquael dolomitsubstratet i dag i vores online butik.

 • Brand Aqua-El